Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-09-20 11:14:58 +0300 Μία καινοτομία που θα ΄΄ανεβάσει΄΄ την επιδερμίδα σας στα ύψη! BIO-PERFORMANCE

BIO-PERFORMANCE

BIO-PERFORMANCE 470 900
Η ΝΕΑ σειρά προϊόντων έρχεται να ανατρέψει όλα όσα ξέρατε μέχρι τώρα.

Η σειρά περιποίησης BIO-PERFORMANCE στοχεύει στις 3 βασικές ανάγκες αντι-γήρανσης:

• Αλλαγές στο περίγραμμα του προσώπου (ρυτίδες και χαλάρωση)

• Αλλαγές στον τόνο του δέρματος (ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος, σκούρες κηλίδες, δυσχρωμίες, ερυθρότητα, ορατοί πόροι)

• Αλλαγές στην υφή του δέρματος (τραχύτητα, λεπτές γραμμές, ξηρότητα) 

Κάθε προϊόν της σειράς BIO-PERFORMANCE, αποτελεί μία στοχευμένη λύση που απευθύνεται στις αιτίες γήρανσης του δέρματος, εστιάζει στην αναγέννηση κυττάρων και ενισχύει τη συνολική επίδραση της διόρθωσής του.    

Σήμερα η BIO-PERFORMANCE έχει κερδίσει 24 διεθνή βραβεία Τύπου και κατέχει 109 πατέντες ευρεσιτεχνίας.

Με το λανσάρισμα των νέων LiftDynamic Cream και Eye Treatment, η Συλλογή LiftDynamic ολοκληρώνεται, με τρία υψηλής αποτελεσματικότητας προϊόντα που ενισχύουν τις εγγενείς δυνάμεις της επιδερμίδας σας. Αποκαλύψτε τη δύναμη της επιδερμίδας σας να ενυδατώνεται και να ανορθώνεται μόνη της από τις κατώτερες στοιβάδες, και μεγιστοποιήστε τις δυνατότητές της.


BIO-PERFORMANCE LIFTDYNAMIC SERUM
Χαρακτηριστικά Προϊόντος Ανόρθωση / Σύσφιξη / Αντι-Ρυτιδική Δράση 
Τεχνολογία TruStructivTM  (Φυτο-Εκχύλισμα Δεντρολίβανου, Bio-Renewal complex. Συμβάλλει στην  αξιοποίηση της φυσικής ικανότητας αποκατάστασης του δέρματος, ώστε να ενισχύει τη δομή του*.
Τεχνολογία TruStructivTM, Άγριο Θυμάρι και παράγωγο Βιταμίνης Ε Βελτιώνει το δέρμα από τις κατώτερες στοιβάδες του*, για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικότερα την τραχύτητα, τις ρυτίδες και τη χαλάρωση.
Bio-Corrective Complex Στοχεύει στο δυναμικό πολλαπλασιασμού της επιδερμίδας, που είναι υπεύθυνο για την απαλότητα και τη σφριγηλότητά της* 
Super Βιο-Υαλουρονικό Οξύ N 24-ωρη ενυδάτωση που διατηρεί την επιδερμίδα απόλυτα ενυδατωμένη.
Η πλούσια και μοναδική υφή του Serum απορροφάται από την επιδερμίδα επιτυγχάνοντας ελαστικότητα και αξιοζήλευτη απαλότητα στην επιφάνειά της.
Το απαλό, καταπραϋντικό άρωμα περιλαμβάνει τσάι τριαντάφυλλο (Tea rose), ένα καλλυντικό αρωματικό στοιχείο γνωστό για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες.
Οφέλη : Παρέχοντας εξαιρετική σφριγηλότητα και ελαστικότητα καθώς λειαίνει, το  LiftDynamic Serum ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας σε σχέση με την επιδερμίδα σας και τις ικανότητές της. 


BIO-PERFORMANCE LIFTDYNAMIC CREAM
Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα ενυδάτωσης της επιδερμίδας σας και παρατηρείστε την καθώς θα δείχνει πιο σφριγηλή και πιο απαλή. Ανανεώστε την αυτοπεποίθησή σας γνωρίζοντας πως το δέρμα σας θα ανακτήσει την νεανικότητα του.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος Ανόρθωση / Σύσφιξη / Αντι-Ρυτιδική Δράση 
Συμβάλλει στην υποστήριξη της φυσικής ικανότητας της επιδερμίδας να αποκαθιστά την υγρασία της με την Τεχνολογία TruStructivTM (Φυτο-Εκχύλισμα Δεντρολίβανου, Βio-Renewal Complex)
Στοχεύει, από το εσωτερικό της επιδερμίδας, ακόμη και στις πιο ελάχιστα εμφανείς ρυτίδες και σημάδια χαλάρωσης, χρησιμοποιώντας την Τεχνολογία TruStructivTM (Φυτο-Εκχύλισμα Δεντρολίβανου, Βio-Renewal Complex), άγριο θυμάρι και παράγωγα βιταμίνης Ε. 
Βελτιώνει τις φθορές της επιδερμίδας με το Σύστημα RenoCycle
Διατηρεί την επιδερμίδα βαθιά ενυδατωμένη για 24 ώρες με το Super-Υαλουρονικό Οξύ Plus
Τρόπος χρήσης :  Απλώστε ομοιόμορφα στην επιδερμίδα του προσώπου κάθε πρωί κάθε βράδυ μετά τον καθαρισμό και την εξισορρόπηση της επιδερμίδας.

BIO-PERFORMANCE LIFTDYNAMIC EYE TREATMENT
Aξιοποιώντας την εντατική ενυδάτωση  του δέρματός σας, θα παρατηρήσετε την εμφάνιση πιο σφριγηλής επιδερμίδας γύρω από την περιοχή των ματιών. Ανανεώστε την αυτοπεποίθησή σας γνωρίζοντας ότι το δέρμα σας θα ανακτήσει και πάλι την νεανικότητα του.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος Ανόρθωση / Σύσφιξη) / Μείωση Βαθιών Ρυτίδων / Μείωση Μαύρων Κύκλων (Anti-dark circles)
Συμβάλλει στην υποστήριξη της φυσικής ικανότητας της επιδερμίδας να αποκαθιστά την υγρασία της με την Τεχνολογία TruStructivTM (Φυτο-Εκχύλισμα Δεντρολίβανου, Bio-Renewal Complex)
Στοχεύει από το εσωτερικό της επιδερμίδας ακόμη και στις λιγότερο εμφανείς ρυτίδες και σημάδια χαλάρωσης, χρησιμοποιώντας την Τεχνολογία TruStructivTM (Φυτο-Εκχύλισμα Δεντρολίβανου, Bio-Renewal Complex), άγριο θυμάρι και παράγωγα βιταμίνης Ε 
Βελτιώνει τις φθορές της επιδερμίδας με το Σύστημα RenoCycle
Διατηρεί την επιδερμίδα βαθιά ενυδατωμένη για 24 ώρες με το Σούπερ-Υαλουρονικό Οξύ Plus
Συμβάλλει στην ενίσχυση της υγρασίας του δέρματος με το  Bio-Defining Complex
Τρόπος χρήσης: Απλώστε κάθε πρωί και κάθε βράδυ ως το τελευταίο βήμα της καθημερινής σας περιποίησης. 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας