Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-08-30 10:31:26 +0300 Κάποιοι χρειάζονται εννέα μήνες για να προετοιμαστούν να γίνουν γονείς. Κάποιοι άλλοι μόνο τρεις ώρες! Τρεις ώρες πριν γεννήσει ... έμαθε πως είναι έγκυος

Τρεις ώρες πριν γεννήσει ... έμαθε πως είναι έγκυος

Τρεις ώρες πριν γεννήσει ... έμαθε πως είναι έγκυος 470 900
Κάποιοι χρειάζονται εννέα μήνες για να προετοιμαστούν να γίνουν γονείς. Κάποιοι άλλοι μόνο τρεις ώρες!

Ο Christian και η Stephanie Hughes χρειάστηκαν συνολικά τρεις ώρες για να μάθουν πως θα γίνουν γονείς.

Η Stephanie επισκέφτηκε το γυναικολόγο της με πόνους στην κοιλιά. Οι κράμπες που αισθανόταν την οδήγησαν στο νοσοκομείο. Αυτές ήταν και η αφορμή όχι μόνο να  μάθει πως θα γίνει μητέρα, αλλά πως η ώρα του τοκετού είχε ήδη έρθει.

Οι πιο περίεργες ώρες του ζευγαριού. "Δεν το είχαμε σχεδιάσει καν! Αλλά είμαι τόσο ευτυχισμένη που έχω την κόρη μου στα χέρια μου", δήλωσε η σοκαρισμένη μητέρα.

H Stephanie,  μητέρα ήδη τριών παιδιών δεν είχε κανένα σύμπτωμα που θα να την προειδοποιήσει πως το τέταρτο παιδάκι τους, είναι προ των πυλών.

Δείτε το βίντεο από το CNN Greece 

Πηγή: desmoinesregister.com / cnn greece

Εσείς γνωρίζετε την "κρυφή εγκυμοσύνη";

Όλοι έχουμε ακούσει δεκάδες ιστορίες γυναικών που για μήνες ήταν έγκυες και δεν είχαν καταλάβει τίποτα. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουμε είναι ότι η "κρυφή εγκυμοσύνη" είναι ένα σύνηθες φαινόμενο, όσο περίεργο και αν φαίνεται.  Η Helen Cheyne από το Royal College Μαιών πρόσφατα ανέλυσε γιατί τα περιστατικά αυτά δεν πρέπει να μας ξαφνιάζουν. 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας