Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-10-06 11:35:38 +0300 5 χιουμοριστικές φωτογραφίες που μαρτυρούν τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης! Η πραγματικό της εγκυμοσύνης σε ένα χιουμοριστικό φωτογραφικό αφιέρωμα

Η πραγματικό της εγκυμοσύνης σε ένα χιουμοριστικό φωτογραφικό αφιέρωμα

Η πραγματικό της εγκυμοσύνης σε ένα χιουμοριστικό φωτογραφικό αφιέρωμα 470 900
5 χιουμοριστικές φωτογραφίες που μαρτυρούν τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης!

Είστε μέλλουσα μαμά και αντιμετωπίζετε κάποια ... μικροπροβλήματα στην καθημερινότητά σας; Δεν είστε η μόνη! Η φωτογράφος Danielle Guanther απαθανάτισε με τον φωτογραφικό της φακό μέλλουσες μαμάδες στο δρόμο, στο σούπερ μάρκετ στα μαγαζιά και στο σπίτι και με τις χιουμοριστικές της φωτογραφίες αναδεικνύει καθημερινές δυσκολίες της εγκυμοσύνης που σίγουρα κάτι θα σας θυμίσουν!  

"Ας κάτσω λίγο να ξαποστάσω"
Η κούραση, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, είναι μόνιμη. Ακολουθούμε τις συμβουλές του γιατρού και ξεκουραζόμαστε όπου και όποτε μπορούμε, πάντα όμως αντιμετωπίζοντας ένα μικρό προβλήματάκι. Το πώς θα σηκωθούμε!

 

"Θα γεννήσω, δε θα γεννήσω..."
Η μετακίνησή μας είναι δύσκολη υπόθεση και από τη στιγμή που θα μπούμε στην τελική ευθεία, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να σπάσουν τα νερά οπουδήποτε!

 

Ο εφιάλτης του σούπερ μάρκετ
Οι γεμάτες ψώνια σακούλες, οι ατελείωτοι διάδρομοι, η ορθοστασία περιμένωντας στην ουρά για το ταμείο είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που κάνουν το σούπερ μάρκετ εφιάλτη για κάθε μέλλουσα μαμά!

 

Οι πρωινές ναυτίες
Ευτυχώς οι ναυτίες της εγκυμοσύνης δε διαρκούν για πολύ. Τους πρώτους μήνες όμως η ταλαιπωρία που μας προκαλούν είναι μεγάλη και το χειρότερο είναι ότι μπορούν να μας πιάσουν οπουδήποτε και οποτεδήποτε! Υπομονή!

 

Οι ατελείωτες λιγούρες
Στην εγκυμοσύνη τρώμε για δύο, οι ορμόνες τρελαίνονται και τρώμε όσο θέλουμε και ό,τι θέλουμε! Αυτό τουλάχιστον λέμε στον εαυτό μας και τις περισσότερες φορές καταλήγουμε κάπως έτσι...

Πηγή: babycenter.com
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας