Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-04-13 14:07:40 +0300 Η Kim Overton είναι μια μαμά που διαφέρει από τις άλλες. Η ιστορία της Kim Overton

Η ιστορία της Kim Overton

Η ιστορία της Kim Overton 470 900
Η Kim Overton είναι μια μαμά που διαφέρει από τις άλλες.

Όλα ξεκίνησαν 6 χρόνια πριν. Η Kim, πάντα ανεξάρτητη και δυναμική, δεν ήθελε να παντρευτεί, η επιθυμία της όμως για ένα παιδί γινόταν ολοένα και πιο έντονη. Έτσι, αποφάσισε να αποκτήσει ένα παιδί μόνη της και να γίνει μια ανύπαντρη μητέρα. 

Ο δρόμος για τη μητρότητα δεν ήταν εύκολος. Η διάγνωση του γιατρού ότι έχει καρκίνο στη μήτρα δεν την πτόησε. Υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση και μόλις ανάρρωσε ξεκίνησε αμέσως τις προσπάθειες σύλληψης. Λίγους μήνες μετά, το μωρό της ήρθε στον κόσμο!


 
Μόλις ο γιος της έγινε ενός, ξύπνησε μέσα της η επιθυμία για ένα ακόμα παιδί. Τα πράγματα πλέον δεν ήταν εύκολα. Υποβλήθηκε και σε δεύτερη επέμβαση και αν και πλέον η υγεία της δε βρισκόταν σε κίνδυνο, η σύλληψη ενός παιδιού ήταν πλέον αδύνατη. Πάντα δυνατή και σε ηλικία 44 ετών, δεν εγκατέλειψε τις ελπίδες της.

"Μιλούσα με την ξαδέρφη μου για το πόσο πολύ ήθελα ένα ακόμα παιδί. Η εναλλακτική της παρένθετης μητέρας προέκυψε εντελώς απρόσμενα και πριν καλά καλά το καταλάβω, η κόρη της ξαδέρφης μου, Cydnee, δέχτηκε να γεννήσει το μωρό μου."

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ένα μακρύ ταξίδι για την Kim που συνοδευόταν από ανατροπές, αμέτρητες εξετάσεις, γραφειοκρατικές διαδικασίες και πάρα μα πάρα πολλή υπομονή. Στο διάστημα αυτό γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, Jason, που είχε ήδη έναν γιο πέντε ετών. Ταίριαξαν αμέσως και λίγους μήνες μετά ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα όταν έγινε αυτό, το δεύτερο παιδί της Kim ήταν ήδη καθ' οδόν! 

Η Kim και ο Jason ήταν δίπλα στην Black κάθε στιγμή, κάθε μέρα, σε κάθε επίσκεψη στον γιατρό, σε κάθε αδιαθεσία.  Στις 21 Μαρτίου και αφού είχαν ήδη περάσει τρία χρόνια, η Kim γνώρισε επιτέλους το μωρό της που τόσους μήνες έβλεπε να μεγαλώνει στην κοιλιά μίας άλλης γυναίκας. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τις μοναδικές στιγμές της γέννας και οι φωτογραφίες εντυπωσίασαν στα social media. 

"Δε μπορώ να συγκρίνω τις δύο γέννες. Είναι δύο διαφορετικές εμπειρίες εξίσου δυνατές. Η πρώτη που βίωσα όλον τον τοκετό, που ένιωθα τους πονους, τις συσπάσεις, τα πάντα, ήταν ένα όνειρο ζωής που έγινε πραγματικότητα. Και η δεύτερη όμως ήταν απίστευτη. Το να βλέπω το μωρό μου να έρχεται στον κόσμο, να το κρατάω στην αγκαλιά μου και να σκέφτομαι ότι τόσους μήνες ήταν τόσο κόντά μου και όμως δεν το ένιωθα, μου προκαλούσε απίστευτη συγκίνηση".

Ο μικρός Oliver σήμερα είναι τριών εβδομάδων και όλη η οικογένεια απολαμβάνει τη καθημερινότητα με το νέο μέλος στο σπίτι. Η Kim ήθελε να βιώσει τη μητρότητα, το πάλεψε και τα κατάφερε. Σήμερα, όποιος γνωρίζει την οικογένεια, σε καμία περίπτωση δε φαντάζεται την ιστορία της!

Πηγή: babble.com


  


 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας