Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-02-01 13:49:07 +0200 Τι έκαναν οι διάσημοι γονείς το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε; Τα νέα του Instagram

Τα νέα του Instagram

Τα νέα του Instagram 470 900
Τι έκαναν οι διάσημοι γονείς το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε;

Το Σάββατο και η Κυριακή είναι ημέρες ξεκούρασης και είναι αφιερωμένες στον εαυτό μας και στην οικογένειά μας. Διάσημοι γονείς μοιράζονται στιγμές της καθημερινότητάς τους και μας αποκαλύπτουν τι έκαναν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Αν και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις της είναι πολλές, η Φαίη Σκορδά περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τους γιους της. Τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα στον Γιαννάκη και τον Δημητράκη και η διάσημη μαμά αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους στιγμές. Χθες το βράδυ η Φαίη Σκορδά ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους "Όνειρα γλυκά" με μία φωτογραφία όπου διαβάζει παραμύθι στα αγόρια της. 

 

Όνειρα γλυκα

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Φαίη Σκορδά (@fayskorda) στις

 

Η Μάντυ Περσάκη πρόσφατα εντάχθηκε στο club των μαμάδων και φαίνεται να το απολαμβάνει! Οι βόλτες με τον γιο της έχουν ενταχθεί στο καθημερινό της πρόγραμμα.

 

Με τους άντρες μου @thule_sa #thule

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Pilates ByMandy (@mandypbm) στις

 

Η μαμά Ελιάνα Χρυσικοπούλου, από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο η κόρη της, δε χορταίνει να τη φωτογραφίζει! Ροζ φορεματάκια, πολύχρωμα κορμάκια, πατουσάκια κα κουδουνίστρες πρωταγωνιστούν στην gallery της στο Instagram και φυσικά τα likes και τα σχόλια είναι εκατοντάδες.

 

Το Αλάτι της Ζωής

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Eliana Chrysikopoulou (@elianoula) στις

 

Ο David Beckham είναι ένας από τους πιο διάσημους μπαμπάδες. Χθες η μέρα ήταν αφιερωμένη στον γιο του Cruzie με τον οποίο απόλαυσαν έναν περίπατο στην εξοχή!

 

Cuddle with my little man... #cuddlewithcruzie 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης David Beckham (@davidbeckham) στις

 

Αν και τα δίδυμα είναι μόλις λίγων μηνών, η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας ξέκλεψαν λίγο χρόνο και χθες το έριξαν έξω!

 

Blue bamboo

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης rrevi (@rrevi) στις

 

 

Καληνυχτα...... Με τις κοτουλες και εγω

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης rrevi (@rrevi) στις

 

Τέλος, το μοντέλο Karolina Kurkova θηλάζει το μωρό της και μοιράζεται το στιγμιότυπο με τους θαυμαστές της, δηλωντας πόσο περήφανη είναι που βιώνει το θαύμα της φύσης που λέγεται θηλασμός.

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας