Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-09-05 15:39:07 +0300 «Διώξε τον φόβο σου με ένα παραμύθι» Τα Public στηρίζουν την Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού ΕΛΙΖΑ με ένα παραμύθι

Τα Public στηρίζουν την Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού ΕΛΙΖΑ με ένα παραμύθι

Τα Public στηρίζουν την Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού ΕΛΙΖΑ με ένα παραμύθι 470 900
Τα Public στηρίζουν την Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού ΕΛΙΖΑ με ένα παραμύθι

«Διώξε τον φόβο σου με ένα παραμύθι»

Τα Public στηρίζουν την Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού ΕΛΙΖΑ με το παραμύθι κατά του bullying.
Το βιβλίο πωλείται στην τιμή των €3.99 αποκλειστικά στα Public και τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν για τη στήριξη του ΕΛΙΖΑ.

Τα Public, συνεπή στην υλοποίηση Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, συνεχίζουν δυναμικά το έργο τους με επίκεντρο το παιδί και μας προσκαλούν να στηρίξουμε μαζί, το ΕΛΙΖΑ, που υλοποιεί ένα ευρύ φάσμα πρωτοβουλιών κατά της Κακοποίησης του Παιδιού.

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας τους μέχρι και σήμερα, τα Public μέσα από τις περισσότερες από 1000 εκδηλώσεις και εργαστήρια που διοργανώνουν, προσφέρουν συνεχώς στα παιδιά αφορμές όχι μόνο για δημιουργική έκφραση, αλλά και για την καλλιέργεια δεξιοτήτων που θα βοηθήσουν την προσωπική τους ανάπτυξη. 

Η συγγραφή του παραμυθιού ξεκίνησε το 2015 στο Public Βόλου, στο πλαίσιο διοργάνωσης δημιουργικού εργαστηρίου γραφής για μαθητές Δημοτικού με θέμα «Σχολικός εκφοβισμός και λογοτεχνία». Αφορμή για τη διοργάνωση του συγκεκριμένου σεμιναρίου ήταν τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα του σχολικού εκφοβισμού στην Ελλάδα. Στις συναντήσεις, τα παιδιά, με την καθοδήγηση του συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή, έμαθαν τι είναι σχολικός εκφοβισμός (bullying), συζήτησαν, τραγούδησαν, ζωγράφισαν και έγραψαν τα δικά τους παραμύθια. 

Οι μικρές ιστορίες που συνέθεσαν οι μαθητές του εργαστηρίου συγκεντρώθηκαν στο βιβλίο με τίτλο «Διώξε τον φόβο σου με ένα παραμύθι». Η ανθολογία παραμυθιών διατίθεται αποκλειστικά στα Public στην συμβολική τιμή των 3.99€ και τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν για τη στήριξη του έργου του ΕΛΙΖΑ. 

Το ΕΛΙΖΑ είναι μία από τις ελάχιστες εξειδικευμένες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις  στην Ελλάδα που ασχολούνται  με  την προστασία και προαγωγή των δικαιωμάτων  των παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή παραμέληση και η μόνη που δίνει έμφαση στην προσχολική ηλικία. 

Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο για κάθε παιδί!

Aποκτήστε τώρα το παραμύθι εδώ και στηρίξτε και εσείς το έργο του  ΕΛΙΖΑ.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας