Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-12-07 15:26:23 +0200 Από 15 έως 31 Δεκεμβρίου, το παραμύθι της μικρής "Ευχής" ζωντανεύει στο athensheart mall Τα Χριστούγεννα της "Ευχής"

Τα Χριστούγεννα της "Ευχής"

Τα Χριστούγεννα της "Ευχής" 470 900
Μια μικρή Ευχή στο athensheart mall 

“ Ήταν μια Ευχή, μικρή, πολύ μικρή, που αναζητώντας τα Χριστούγεννα είχε χαθεί.  Ρωτούσε από δω, ρωτούσε από κει, ψάχνοντας επίμονα το δρόμο της να βρει”... στο athensheart mall. 

Από 15 έως 31 Δεκεμβρίου, το παραμύθι της μικρής "Ευχής" ζωντανεύει στο athensheart mall, σε ένα μαγικό, χριστουγεννιάτικο σκηνικό γεμάτο νεράιδες και μάγους, που βοηθούν τα παιδιά να βρουν τα μαγικά αστέρια των ευχών και να κερδίσουν πολλά δώρα από τα καταστήματα του athensheart mall! 

Δική μας Ευχή, να μοιραστούμε απλόχερα τη μαγεία των Χριστουγέννων ενισχύοντας το έργο του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Με τη δική σας πολύτιμη βοήθεια μπορεί να μειωθεί ο χρόνος αναμονής για την εκπλήρωση ακόμα περισσότερων ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες! 
Σας περιμένουμε όλους, με δωρεάν είσοδο για όλες τις εκδηλώσεις που αφορούν «Τα Χριστούγεννα της "Ευχής"» και δωρεάν parking για δύο ώρες. 
Ωράριο Δραστηριοτήτων – Τα Χριστούγεννα της "Ευχής"
     Καθημερινές: 17:00- 21:00
     Σάββατα-Κυριακές:  11:00-19:00

Επίσης οι μικροί μας φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν στον παιδότοπο Volta Fun Town με τρενάκι, καρουσέλ, τραμπολίνο, παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας  VRide και  πολλά άλλα και όλοι μπορούν να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους στον πάγο στο μεγαλύτερο κλειστό παγοδρόμιο της Αθήνας από την Ice Arena.

Χαλαρώστε και αφεθείτε στην όμορφη ζεστή ατμόσφαιρα του athensheart. Απολαύστε τον καφέ σας, κάνετε τις αγορές σας με άνεση, επισκεφτείτε το bazaar του Make a Wish ( Κάνε – Μία – Ευχή – Ελλάδος) λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς  και στις καθημερινές κληρώσεις για δώρα, παρακολουθήστε μουσικές εκδηλώσεις και εκθέσεις εικαστικών.

Oι φίλοι της τέχνης μπορούν να περιηγηθούν  στη Διεθνή Ομαδική Έκθεση "Καλλιτέχνες για τον καλλιτέχνη Richard Bach με αγάπη". Η έκθεση είναι αφιερωμένη στον Richard Bach, συγγραφέα του βιβλίου "Ο Γλάρος Ιωνάθαν" και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO.
Επιπλέον, στα μέσα Δεκέμβριου το athensheart υποδέχεται το κατάστημα Prince Oliver με όλη την ανδρική συλλογή η οποία αποτελείται από casual και business επιλογές. Επίσης, εγκαινιάζει και μια καινούργια κατηγορία καταστημάτων με το άνοιγμα Φαρμακείου. Τέλος, στο επίπεδο 3 οι επισκέπτες θα μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται και από ΑΤΜ της Eurobank. Στόχος είναι να συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε το εμπορικό μείγμα του athensheart και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των καταναλωτών μας.
Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων στο athensheart mall!

athensheart Mall
Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας
Tel: + (30) 210 3414105, Fax: + (30) 210 3414103
 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας