Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-09-19 12:09:59 +0300 Το Johnson’s, το Νο1 brand καλλυντικών παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων . Τέλεια μαλλιά για τη μικρή σας πριγκίπισσα

Τέλεια μαλλιά για τη μικρή σας πριγκίπισσα

Τέλεια μαλλιά για τη μικρή σας πριγκίπισσα 470 900
Με το σαμπουάν και το conditioner σε σπρέι της νέας σειράς Johnson’s Λαμπερά Μαλλιά θα κάνετε το όνειρό της πραγματικότητα.

Τέλεια μαλλιά για τη μικρή σας πριγκίπισσα με τη νέα σειρά JOHNSON’S Λαμπερά Μαλλιά

Καλώς ήρθατε στον κόσμο των παιχνιδιών και της φαντασίας όπου η πριγκίπισσά σας θα γίνει πρωταγωνίστρια ενός όμορφου παραμυθιού… Με το σαμπουάν και το conditioner σε σπρέι της νέας σειράς Johnson’s Λαμπερά Μαλλιά θα κάνετε το όνειρό της πραγματικότητα, δίνοντας στη πριγκίπισσά σας το λαμπερό και μαγικό άγγιγμα που χρειάζεται. 

Το Johnson’s το Νο1 brand βρεφικών καλλυντικών στην Ελλάδα, παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων Λαμπερά Μαλλιά που αποτελείται από σαμπουάν και conditioner σε σπρέι για ενισχυμένη λάμψη και απαλά, μεταξένια μαλλιά.

Τα παιδιά από δύο έως τριών χρονών ξεκινούν να αναπτύσσουν την προσωπικότητά τους και να ασκούν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Η σειρά Λαμπερά Μαλλιά μετατρέπει το μπάνιο, το λούσιμο και το χτένισμα των μαλλιών σε μια μαγική και διασκεδαστική στιγμή που μπορείτε να μοιραστείτε με τις πριγκίπισσες του σπιτιού.

Λαμπερά και μεταξένια απαλά μαλλιά για  τη μικρή σας πριγκίπισσα
Η σειρά Johnson’s® Λαμπερά Μαλλιά διαθέτει μία καινοτόμο φόρμουλα. Με μια νότα από πρωτεΐνες μεταξιού και μια σταγόνα ελαίου argan, η νέα σειρά ενισχύει τη φυσική λάμψη των μαλλιών και μειώνει το φριζάρισμα, αφήνοντάς τα μεταξένια, απαλά και γεμάτα ζωντάνια.

Τα προϊόντα Johnson’s® Λαμπερά Μαλλιά περιποιούνται τα μαλλιά χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα και να τα ξηραίνουν, ενώ διευκολύνουν και το χτένισμα. Η σύνθεση αυτής της σειράς προσφέρει επιπλέον οφέλη:

Η νέα σειρά του Johnson's είναι κάτι παραπάνω από ένα σαμπουάν και ένα conditioner. Με τη σειρά Λαμπερά Μαλλιά το παιδί σας θα απολαύσει ένα διασκεδαστικό μπάνιο, ένα παραμυθένιο χτένισμα και μαλλιά σαν πριγκίπισσας!

Σαμπουάν Johnson’s Λαμπερά Μαλλιά 
Το σαμπουάν Λαμπερά Μαλλιά έχει σχεδιαστεί ώστε τα μαλλιά της μικρής σας πριγκίπισσας να φαίνονται απαλά, λαμπερά και μεταξένια. Με πρωτεΐνες μεταξιού, έλαιο argan και τη φόρμουλα ΟΧΙ ΠΙΑ ΔΑΚΡΥΑ®, το νέο σαμπουάν Λαμπερά Μαλλιά είναι η τέλεια επιλογή. Το σαμπουάν Λαμπερά Μαλλιά έχει ευχάριστο άρωμα για να κάνει την ώρα του μπάνιου απολαυστική ενώ είναι και υποαλλεργικό*.
*Με σύνθεση που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών

 

Conditioner σε Σπρέι Johnson´s Λαμπερά Μαλλιά 
Το  conditioner σε σπρέι Λαμπερά Μαλλιά  είναι το τελευταίο βήμα για τέλεια μαλλιά. Εφαρμόζοντάς το σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά, η μικρή σας πριγκίπισσα απολαμβάνει το χτένισμα χωρίς κόμπους και τραβήγματα ενώ τα μαλλιά της είναι πιο μαλακά, πιο λαμπερά και πιο μεταξένια από την πρώτη κιόλας χρήση. 
 


               

Τα καλύτερα χτενίσματα για την πριγκίπισσά σας με τη σειρά Johnson´s® Λαμπερά Μαλλιά 

 

 

Μία «φυσική» στέκα μαλλιών για ένα απόγευμα γεμάτο παιχνίδι και φαντασία

•    Λούστε τα μαλλιά της πριγκίπισσάς σας με το σαμπουάν Λαμπερά Μαλλιά.
•    Στη συνέχεια, εφαρμόστε το  conditioner σε σπρέι και αντιληφθείτε αμέσως πόσο μαλακά είναι τα μαλλιά της.
•    Χτενίστε τα μαλλιά της και σιγουρευτείτε ότι έχετε κοκαλάκια ώστε να φτιάξετε την πλεξούδα. 
•    Χτενίστε τα μαλλιά της από την κορυφή έως το πίσω μέρος του κεφαλιού και επιλέξτε ένα τμήμα μαλλιών το οποίο να πηγαίνει από το ένα αφτί στο άλλο. Κάντε μια χωρίστρα στη μία μεριά του κεφαλιού και τοποθετήστε όλα τα μαλλιά προς αυτήν την κατεύθυνση. Στο σημείο αυτό, ξεκινήσετε να κάνετε την πλεξούδα αποφεύγοντας να τη σφίξετε πάρα πολύ.
•    Χρησιμοποιώντας ένα από τα τσιμπιδάκια, κρύψτε το τελείωμα της πλεξούδας κάτω από τα υπόλοιπα μαλλιά της.

 

Κοτσίδα προς τα πίσω, η πιο άνετη επιλογή για μία πριγκίπισσα 

•    Λούστε τα μαλλιά της πριγκίπισσάς σας με το σαμπουάν, έπειτα εφαρμόστε το conditioner σε σπρέι Λαμπερά Μαλλιά και χτενίστε τα προσεκτικά.
•    Επιλέξτε δύο μικρά τμήματα μαλλιών από τα πλάγια του κεφαλιού και ενώστε τα σαν να θέλετε να κάνετε πλεξούδα.
•    Μόλις το κάνετε, τοποθετήστε ένα λαστιχάκι μαλλιών στα υπόλοιπα μαλλιά της και στρίψτε τα.
•    Τώρα πάρτε από τα πλάγια άλλα δύο μικρότερα τμήματα μαλλιών, αλλά σε αυτή την περίπτωση επιλέξτε αυτά που είναι αμέσως από κάτω από τα προηγούμενα που έχετε ήδη φτιάξει. Κάντε τα ίδια βήματα.
•    Επαναλάβετε τη διαδικασία αρκετές φορές μέχρι να φτάσετε στο ύψος του αυχένα. Όσα περισσότερα πιασίματα κάνετε, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχετε.
•    Στερεώστε τα με ένα λαστιχάκι μαλλιών ή με ένα κοκαλάκι και η πριγκίπισσα σας θα έχει μία αυθεντική και όμορφη πλεξούδα την οποία θα απολαύσει για την υπόλοιπη ημέρα!

Φανταστικά μαλλιά για την πρωταγωνίστρια του παραμυθιού σας!
•    Αρχικά λούστε τα μαλλιά της πριγκίπισσάς σας με το σαμπουάν Λαμπερά Μαλλιά και στη συνέχεια εφαρμόστε το conditioner σε σπρέι.
•    Βουρτσίστε τα απαλά και κάντε χωρίστρα στη μέση.
•    Πάρτε ένα μικρό τμήμα μαλλιών από την δεξιά πλευρά, χωρίστε το σε τρία μέρη και ξεκινήστε να κάνετε την πλεξούδα. Μόλις την τελειώσετε δέστε την με ένα λαστιχάκι μαλλιών. 
•    Επαναλάβετε τη διαδικασία και στην αριστερή πλευρά.
•    Μόλις τελειώσετε και με τις δύο πλευρές, δέστε τις δύο πλεξούδες με ένα όμορφο φιογκάκι. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα παραμυθένιο χτένισμα!

                                                        Ένας οδηγός για πριγκίπισσες

Εάν θέλετε τα μαλλιά σας να είναι λαμπερά και γεμάτα ζωντάνια είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς πρέπει να τα λούζετε. Ακολουθείστε αυτές τις εύκολες συμβουλές για τέλειο αποτέλεσμα!

 

  •   Βρέξτε τα μαλλιά σας με χλιαρό νερό και εφαρμόστε απαλά μία ποσότητα από το σαμπουάν Johnson´s Λαμπερά Μαλλιά. Απλώστε το σαμπουάν ομοιόμορφα μέχρι τις ρίζες
  •   Κάντε ελαφρύ μασάζ μέχρι να δημιουργηθεί πυκνός αφρός
  •   Ξεβγάλετε καλά με άφθονο νερό
  •   Επαναλάβετε τα προηγούμενα βήματα
  •   Στραγγίστε τα μαλλιά σας και σκουπίστε ελαφρώς με την πετσέτα 
  •   Για να αποφύγετε τους κόμπους, εφαρμόστε σε όλο το μήκος των μαλλιών μια μικρή ποσότητα από το conditioner σε σπρέι Λαμπερά Μαλλιά. Χτενίστε τα και θα δείτε αμέσως τη διαφορά! 
  •  Έπειτα, στεγνώστε τα προαιρετικά με το πιστολάκι και θα έχετε υπέροχα μαλλιά

Ακολουθείστε αυτές τις συμβουλές και τα μαλλιά σας θα φαίνονται τόσο απαλά, λαμπερά και μεταξένια σαν μίας πραγματικής πριγκίπισσας!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας