Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-06-08 14:24:20 +0300 Βοήθησε την σύντροφό του να γεννήσει στο σαλόνι Μπαμπάς σε ρόλο μαίας

Μπαμπάς σε ρόλο μαίας

Μπαμπάς σε ρόλο μαίας 470 900
Βοήθησε την σύντροφό του να γεννήσει στο σαλόνι

Ο Martin Boyce και η Holly Dawson την περασμένη Κυριακή έγιναν γονείς για πρώτη φορά! Μήνες ολόκληρους περίμεναν τη στιγμή που θα κρατούσαν το μωρό τους στην αγκαλιά τους και φαντάζονταν την ημέρα που αυτό θα ερχόταν στον κόσμο. Τα πράγματα όμως εξελίχθηκαν λίγο διαφορετικά...

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, 3 και μισή τα ξημερώματα. Η Holly ξυπνάει με έντονους πόνους στην κοιλιά και συσπάσεις. Τα νερά έσπασαν νωρίτερα από ότι υπολόγιζαν με αποτέλεσμα η μικρή Isabelle να γεννηθεί στο σαλόνι του σπιτιού!

"Είχαμε έτοιμα τα πάντα. Μέχρι και την κάμερα είχα ετοιμάσει για την πάρω μαζί μου στο μαιευτήριο. Δεν προλάβαμε όμως να πάμε πουθενά καθώς το μωρό ήδη ερχόταν με πολύ γρήγορους ρυθμούς!"

Σαράντα λεπτά αργότερα, η Isabelle ήρθε στον κόσμο, με την κάμερα να έχει καταγράψει τα πάντα! 

"Καθώς ξεκινούσε η διαδικασία του τοκετού, σκέφτηκα να βγάλω την κάμερα από τη θήκη και να τη στήσω. Δεν ήθελα με τίποτα να το χάσουμε αυτό"

Σήμερα, λίγες μέρες μετά, μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας. Το ζευγάρι δε θα ξεχάσει ποτέ την επεισοδιακή αυτή γέννα. Άλλωστε, θα έχουν πάντα το βίντεο να τους τη θυμίζει!

"Ήταν όλα τόσο έντονα. Για 10 δευτερόλεπτα, όταν γεννήθηκε, η Isabelle δεν έβγαζε κανέναν ήχο. Όταν όμως την έβαλα στο στήθος της Holly ακούσαμε το κλάμα της και νιώσαμε τρομερή ανακούφιση."

Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας