Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-07-24 12:40:43 +0300 Σε πολλά παιδιά δεν αρέσει το λούσιμο. Καιρός να το ξεπεράσουν! Πώς κάνουμε το λούσιμο...παιχνίδι!

Πώς κάνουμε το λούσιμο...παιχνίδι!

Πώς κάνουμε το λούσιμο...παιχνίδι! 470 900
Πώς κάνουμε το λούσιμο ευχάριστη διαδικασία; Χρησιμοποιούμε δελεαστικά προϊόντα που θα διασκεδάσουν τα μικρά μας.

-Πολλά παιδιά αντιπαθούν το λούσιμο γιατί τα μαλλιά τους μπερδεύονται και το χτένισμα που ακολουθεί είναι πολύ επώδυνο. Μια λύση λοιπόν είναι να κρατάμε τα μαλλιά τους κοντά.  Αυτό διευκολύνει την καθαριότητά τους, το ξέμπλεγμα και το λούσιμο. Επίσης, η αγορά διαθέτει ειδικές λοσιόν που κάνουν ευκολότερο το ξεμπέρδεμα των παιδικών μαλλιών. 

-Ίσως το παιδί να μην θέλει να λουστεί επειδή το σαμπουάν τα ενοχλεί στα μάτια. Χρησιμοποιούμε λοιπόν αυστηρά παιδικά σαμπουάν που δεν προκαλούν δάκρυα. Όσο διαρκεί το λούσιμο, του ζητάμε να κρατά το κεφάλι ελαφρά γερμένο προς τα πίσω και προσπαθούμε να μην μπαίνουν σαπουνάδες στα μάτια του. 

-Δελεάζουμε το παιδί βάζοντάς το να συμμετέχει στην διαδικασία του λουσίματος. Του δίνουμε το σαμπουάν και το αφήνουμε να παίξει με τον αφρό στα μαλλιά του ή του επιτρέπουμε να κρατήσει το ντους και να ξεπλυθεί μόνο του. 

-Κάθε φορά που λούζουμε το παιδί προσκαλούμε στην μπανιέρα και το αγαπημένο του αρκουδάκι ή την κούκλα. Όσο εμείς λούζουμε το κεφαλάκι του παιδιού, το ίδιο ασχολείται με την περιποίηση του παιχνιδιού του. 

-Στο εμπόριο κυκλοφορούν παιδικά σαμπουάν με τους ήρωες των παιδιών, με ευχάριστο άρωμα και χαρούμενη συσκευασία. Επιλέγουμε το σαμπουάν εκείνο με τις προδιαγραφές που ξέρουμε ότι θα δελεάσουν το παιδί μας π.χ. με τον αγαπημένο του ήρωα καρτούν.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας