Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-03-10 13:29:05 +0200 O ιδρυτής του Facebook ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση με μία συγκινητική ανάρτηση στη σελίδα του! Ο Mark Zuckerberg για δεύτερη φορά μπαμπάς!

Ο Mark Zuckerberg για δεύτερη φορά μπαμπάς!

Ο Mark Zuckerberg για δεύτερη φορά μπαμπάς! 470 900
O ιδρυτής του Facebook ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση με μία συγκινητική ανάρτηση στη σελίδα του!

Είναι ίσως από τους πιο διάσημους άντρες και όχι άδικα αφού το Facebook είναι το νούμερο ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως. 

Τον Δεκέμβριο τoυ 2015, ο Mark Zuckerberg και η γυναίκα του Precilla έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Ο ερχομός της κόρης τους Max, ήταν για αυτούς το πιο όμορφο δώρο και αρκετά συχνά ο νέος μπαμπάς μοιράζεται με τους followers του τις οικογενειακές τους στιγμές. 

Ενάμιση χρόνο μετα και ανήμερα της ημέρας της Γυναίκας, χρησιμοποιώντας και πάλι το Facebook, ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε ότι σε λίγο καιρό θα έρθει ένα ακόμα κοριτσάκι στην οικογένειά τους! 

"Η Precila και εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι σε λίγους μήνες θα αποκτήσουμε ακόμα μία κορούλα!

Μετά από τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε μέχρι να αποκτήσουμε τη Max, δεν ξέραμε καν αν θα μπορούσαμε να κάνουμε και άλλο παιδί. Όταν πρωτοανακαλύψαμε με την Precilla ότι είναι και πάλι έγκυος, η πρώτη μας ευχή ήταν το μωρό μας να είναι υγιές. Για εμένα,  δεύτερη ευχή ήταν να είναι και πάλι κοριτσάκι! Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο δώρο για τη Max και είμαι τόσο χαρούμενος που οι κόρες μου θα έχουν η μία την άλλη.

Μεγάλωσα με τρεις αδερφές οι οποίες με δίδαξαν ότι έχω πολλά να μάθω από τις έξυπνες και δυνατές γυναίκες. Δεν ήταν μόνοι οι αδερφές μου, αλλά και τρείς από τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους. Προόδευσαν στη συγγραφή βιβλίων, στη μουσική, στον αθλητισμό, στη μαγειρική και μου έμαθαν να συναγωνίζομαι και να γελάω με την καρδιά μου. 

Η Precilla μεγάλωσε με δύο αδερφές οι οποίες της έμαθαν τη σημασία της οικογένειας, την αλληλεγγύη και τη σκληρή δουλειά. Στήριξαν η μία την άλλη στα φοιτητικά τους χρόνια και αργότερα όταν έπιασαν τις πρώτες τους δουλειές. Έχουν κάποια αστεία μεταξύ τους, από αυτά που μόνο το αδέρφια καταλαβαίνουν!

Όλοι είμαστε καλύτεροι άνθρωποι εξαιτίας των δυνατών γυναικών στις ζωές μας - αδερφές, μαμάδες και φίλες. Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε τη μικρούλα μας και να βάλουμε τα δυνατά μας για να μεγαλώσουμε μία ακόμα δυνατή γυναίκα!"

Όπως ήταν φυσικό το παραπάνω κείμενο αλλά και οι φωτογραφίες που το συνόδευαν, έκκαναν το γύρο του διαδικτύου και μέσα σε λιγότερο από εικοσιτέσσερις ώρες είχε πάνω από 400.000 likes.

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας