Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-07-29 12:55:26 +0300 Γιατί ποιος είπε ότι το κομμωτήριο δεν έχει savoir vivre; Οι 10+1 κανόνες κομμωτηρίου που κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει

Οι 10+1 κανόνες κομμωτηρίου που κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει

Οι 10+1 κανόνες κομμωτηρίου που κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει 470 900
Γιατί ποιος είπε ότι το κομμωτήριο δεν έχει savoir vivre;

Τα μαλλιά είναι ένα βασικό σημείο στην εμφάνισή μας και το κομμωτήριο ένα μέρος που σίγουρα επισκεπτόμαστε κατά μέσο όρο μία φορά τους δύο μήνες. Γνωρίζατε όμως ότι ακόμα και στο κομμωτήριο υπάρχει savoir vivre και ότι πολλά από τα πράγματα που κάνουμε εμποδίζουν τη δουλειά του κομμωτή;

 1. "Όταν είμαστε εκεί, είμαστε εκεί!"
Μπορεί να είμαστε πελάτες, αλλά για να κάνει ο κομμωτής σωστά τη δουλειά του είναι απαραίτητη και η δική μας συνεργασία. Όταν καθόμαστε στην καρέκλα του κομμωτηρίου, δεν ξεχνάμε που βρισκόμαστε και δεν αποσυντονιζόμαστε από το τηλέφωνα ή ότιδήποτε άλλο.

2. "Είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας!"
Αν ξέρουμε ότι πρόκειται να καθυστερήσουμε, φροντίζουμε να ενημερώσουμε εγκαίρως. Και φυσικά δεν έχουμε την απαίτηση να μας εξυπηρετήσουν εδώ και τώρα! 

3. "Δεν καθόμαστε σταυροπόδι"
Όσο περίεργο και αν μας φαίνεται, η στάση αυτή μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ένα στραβό κούρεμα!

4. "Δεν φέρνουμε μαζί μας φίλους και συγγενείς"
Αν κλείσουμε ραντεβού μαζί με μία φίλη μας, τότε εντάξει. Αν όμως όχι, τα πολλά άτομα χωρίς κανένας απολύτως λόγο σε έναν χώρο εργασίας, μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα πόσο μάλλον αν θέλουμε τη φίλη μας, ή την άδερφή μας διπλα μας τη διάρκεια του κουρέματος.

5. "Δεν κουνάμε το κεφάλι μας"
Αν και αυτός ο κανόνας μας φαίνεται αυτονόητος, δε σημαίνει ότι τον τηρούμε. Τις περισσότερες φορές όταν καθόμαστε στην καρέκλα του κομμωτηρίου, διαβάζουμε ένα περιοδικό. Όταν λοιπόν γυρίζουμε τις σελίδες αποφεύγουμε να γυρίζουμε το κεφάλι μας!

6. "Δεν σχολιάζουμε με αρνητικό τρόπο τον προηγούμενο κομμωτή μας"
Οι κομμωτές είναι ένας κλειστός κύκλος και είναι πολύ πιθανό να γνωρίζονται μεταξύ τους. Για αυτό λοιπόν, καλύτερα να κρατήσουμε την άποψή μας για τον εαυτό μας!

7. "Δεν περιμένουμε θαύματα"
Φυσικά και θέλουμε όταν φύγουμε από το κομμωτήριο να νιώθουμε ανανεωμένες και πιο όμορφες, αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο κομμωτής μας μπορεί να κάνει θαύματα! 

8. "Δεν ακουμπάμε τα μαλλιά μας πριν το τέλος του κουρέματος"
Ίσως να το κάνουμε ασυναίσθητα, αλλά καλό είναι να το αποφεύγουμε. Πρώτον, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να κοπούμε με το ψαλίδι του κομμωτή και δεύτερον γιατί εμποδίζουμε τη δουλειά του.

9. "Λέμε ξεκάθαρα τι θέλουμε"
Κάποιες φορές δεν είμαστε σίγουρες για το αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε με αποτέλεσμα να μπερδεύουμε τον κομμωτή μας. Έτσι, ελοχεύει ο κίνδυνος το τελικό μας κούρεμα να μη μας αρέσει καθόλου, για αυτό λοιπόν προσοχή!

10. "Δεν χρησιμποιούμε τα χέρια μας όταν μιλάμε"
Μεγάλη υπόθεση η γλώσσα του σώματος! Όταν όμως καθόμαστε στην καρέκλα του κομμωτηρίου κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερες κινήσεις. 

10+1. "Δεν κρίνουμε το κούρεμά μας πριν τελειώσει"
Ο κομμωτής μας ξέρει τη δουλειά του καλύτερα από εμάς. Πράγματι, υπάρχει η πιθανότητα το τελικό μας κούρεμα να μη μας αρέσει, ας μη βιαζόμαστε όμως να βγάλουμε συμπεράσματα. 

 

Μήπως ήρθε ή ώρα για ένα ανανεωτικό κούρεμα πριν τις διακοπές;

Εμείς βρήκαμε για εσάς τις καλύτερες προσφορές! Διαλέξτε την περιοχή που θέλετε και κλείστε ραντεβού εδώ!

Πηγή: blog.lookbooker.co

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας