Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-12-09 14:10:09 +0200 Τα μωρά ενθουσιάζονται με τις όμορφες μυρωδιές το ίδιο όπως και ενήλικες. Γιατί τα μωρά ενθουσιάζονται με τις όμορφες μυρωδιές;

Γιατί τα μωρά ενθουσιάζονται με τις όμορφες μυρωδιές;

Γιατί τα μωρά ενθουσιάζονται με τις όμορφες μυρωδιές; 470 900
Τα μωρά ενθουσιάζονται με τις όμορφες μυρωδιές το ίδιο όπως και ενήλικες.

Μωρά που ευωδιάζουν
H όσφρηση, μια από τις ισχυρότερες αισθήσεις του ανθρώπινου οργανισμού, ενεργοποιεί αναμνήσεις, φέρνει στο νου μνήμες από την παιδική ηλικία, δημιουργεί ή βοηθά στην ανάκληση συναισθημάτων.
Τα μωρά ενθουσιάζονται με τις όμορφες μυρωδιές το ίδιο όπως και ενήλικες. Τι πιο απολαυστικό λοιπόν για εκείνα από ένα χαλαρωτικό μπανάκι συνοδευόμενο από τη χρήση μιας ειδικά σχεδιασμένης κολόνιας που θα περιποιηθεί το κορμάκι τους αφήνοντάς το καθαρό και αρωματισμένο!


Προσοχή!
Για τον καθημερινό αρωματισμό και την περιποίηση της βρεφικής επιδερμίδας επιλέγουμε  κολόνια υψηλής ποιότητας που θα αρωματίσει την επιδερμίδα χωρίς να την επιβαρύνει με χημικά, ακατάλληλα συστατικά. Αποφεύγουμε ρητά τα αρώματα που είναι διαλυτά σε αλκοόλη, ενώ φροντίζουμε το προϊόν στο οποίο θα καταλήξουμε να εξασφαλίζει την ενυδάτωση του βρεφικού δέρματος.


Αυτό το ξέρατε;
-Σύμφωνα με αμερικανική, πανεπιστημιακή έρευνα, η όσφρηση ξεκινά από την κοιλιά της μαμάς.
-Το οσφρητικό σύστημα διαμορφώνεται ανάλογα με το τι έτρωγε ή έπινε η μάμα τους 9 αυτούς μήνες συμβίωσης.
-Η πιο ισχυρή οσμή που μπορεί να μυρίσει το έμβρυο δεν είναι άλλη από αυτή της μαμάς τους. Για να μπορεί να την αναγνωρίσει μόλις γεννηθεί, αναφέρουν οι ερευνητές. 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας