Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-10-31 14:40:15 +0200 Η δημιουργική απασχόληση των παιδιών είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της ενασχόλησης με τη μουσική. Μουσική προπαιδεία στο Ιαμβικό Ωδείο

Μουσική προπαιδεία στο Ιαμβικό Ωδείο

Μουσική προπαιδεία στο Ιαμβικό Ωδείο 470 900
Παρέχεται η δυνατότητα ενός δοκιμαστικού μαθήματος χωρίς καμία υποχρέωση.

Η δημιουργική απασχόληση των παιδιών είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της ενασχόλησης με τη μουσική.

Η διαδικασία της μουσικής προπαιδείας, είναι μία εισαγωγή στον κόσμο της μουσικής, μέσω ενός ευχάριστου και εποικοδομητικού τρόπου για τα παιδιά.

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας  3 έως 6 χρόνων, και μέσω διαδραστικών και ευχάριστων μέσων ( όπως η χρήση οπτικοακουστικού υλικού, προβολές ιστοριών που έχουν πάντα να κάνουν με τη μουσική, μουσικών παιχνιδιών, τραγουδιών, ζωγραφικής κ.α), γίνεται η πρώτη τους επαφή με τη μουσική. 

Εισάγονται έτσι στη μουσική με ευχάριστο, δημιουργικό και παιδαγωγικό τρόπο, πάντοτε προσαρμοσμένο στην ηλικία τους, και έρχονται σε επαφή με ήχους, όργανα, μελωδίες, κάνοντας σιγά-σιγά τα πρώτα τους βήματα στη μουσική εκπαίδευση. 

Το μάθημα της μουσικής προπαιδείας, γίνεται σε ολιγομελή τμήματα 4-5 παιδιών, από πεπειραμένες καθηγήτριες μουσικής, με στόχο πάντοτε την καλύτερη εισαγωγή των μικρών μαθητών στον κόσμο της μουσικής. 

Ιαμβικό Ωδείο 
Σαπφούς 6, Δάφνη    
Τηλ: 210-9700594

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας