Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2019-12-12 13:26:23 +0200 Όσα πρέπει να ξέρουμε πριν έρθει στο σπίτι μας η νταντά Μόνο στο σπίτι με την νταντά

Μόνο στο σπίτι με την νταντά

Μόνο στο σπίτι με την νταντά 470 900
Η κεντρική ιδέα είναι να δώσουμε χρόνο στα παιδιά αλλά και στον εαυτό μας. Όλοι πρέπει να συνηθίσουμε στην νέα καθημερινότητα με την νταντά. Ο σεβασμός, η συνεννόηση και η ψυχραιμία θα εξασφαλίσουν την πολυπόθητη καλή συνεργασία για όλα ...

 

Η πρώτη φορά-Η πρώτη φορά που θα μείνουν τα παιδιά με τη νέα babysitter καλύτερα να είναι νωρίς το απόγευμα.
-Καλό είναι τουλάχιστον ο ένας από τους γονείς να παραμείνει για μια ώρα δίνοντας χρόνο στο παιδί να εξοικειωθεί και να αρχίσει να παίζει μαζί της.
-Μετά την αφήνουμε με το παιδί για άλλες δυο ώρες και βγαίνουμε για ψώνια ή βόλτα. Έτσι μπορούμε να επιστρέψουμε απροειδοποίητα και να ελέγξουμε την κατάσταση.
-Αν όλα πάνε καλά, το παιδί είναι καθαρό και δείχνει χαρούμενο, μόλις εξασφαλίσαμε μια καλή παρέα για το παιδί! 

Για καλή συνεργασία
-Χτίζουμε με σεβασμό τη σχέση μας με τη γυναίκα που αναλαμβάνει τη φροντίδα των παιδιών ή του παιδιού μας.
-Ομαδικό πνεύμα. Η καλή συνεργασία με την baby sitter είναι πολύ σημαντική για την καθημερινότητα του παιδιού ή των παιδιών που φροντίζει. Τον τόνο και το πνεύμα αυτής της συνεργασίας δίνει η μητέρα.
-Άκουσέ την! Η baby sitter μεταφέρει στη μαμά σημαντικές πληροφορίες για την συμπεριφορά και την ανάπτυξη του παιδιού. Την ακούμε προσεκτικά.
-Την είπε «μαμά». Δεν είναι σπάνιο για τα παιδιά κάτω των 2 ετών να αρχίσουν να αποκαλούν μαμά τη γυναίκα που τα φροντίζει. Ψυχραιμία. Μάνα είναι μόνο μία και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα!
-Μην πυροβολείτε την baby sitter. Στο όνομα της ευγένειας θα πρέπει οικογενειακώς να τηρείτε απέναντι στην baby sitter τις αρχές της καλής συμπεριφοράς.

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας