Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-03-06 10:01:27 +0200 Να τους ζήσει η κόρη! Μαμά για δεύτερη φορά η Natalie Portman!

Μαμά για δεύτερη φορά η Natalie Portman!

Μαμά για δεύτερη φορά η Natalie Portman! 470 900
Διάσημη ηθοποιός ανακοίνωσε τον ερχομό του νέου μέλους!

Αν και ανέκαθεν διατηρούσε χαμηλό προφίλ, η Natalie Portman είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. O ρόλος της στο V for Ventetta και στο Star Wars την έκανε να ξεχωρίσει ενώ η ερμηνεία της στο Black Swan της χάρισε το Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου, Χρυσή Σφαίρα και τα βραβεία Screen Actors Guild Award και BAFTA. 

Στα γυρίσματα της ταινίας γνώρισε το χορογράφο Benjamin Millepied με τον οποίο αρραβωνιάστηκαν το Δεκέμβρη του 2010. Λίγους μήνες μετά γεννήθηκε ο μικρός Aleph ! Aν και προτεραιότητά της είναι η οικογένειά της, h διάσημη ηθοποιός συνέχισε να μας εκπλήσσει  με τις ερμηνείες της στη μεγάλη οθόνη. Λίγους μήνες μετά το τέλος της ταινίας της Jackie, στην οποία υποδύεται την Jackie Kennedy, η Nettalee Portman ανακοίωσε την εγκυμοσύνη της!

Στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας λίγους μήνες πριν, έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση και φυσικά όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στη φουσκωμένη κοιλίτσα της! 

Στις 22 Φεβρουαρίου η γλυκιά ηθοποιός έφερε στον κόσμο την κορούλα της Amalia και την χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε η ίδια σε γνωστό περιοδικό περίπου δέκα ημέρες αργότερα. Όπως δήλωσε, ήθελε πρώτα να περάσει η λαμπερή βραδιά των Όσκαρ και μετά να ανακοινώσει τον ερχομό της του νέου μέλους.

Να τους ζήσει! 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας