Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-01-10 09:58:30 +0200 Κλειστά τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στο δήμο Αθηναίων λόγω του παγετού. Κλειστά τα σχολεία στους δήμους Αθηναίων

Κλειστά τα σχολεία στους δήμους Αθηναίων

Κλειστά τα σχολεία στους δήμους Αθηναίων 470 900
Κλειστά τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στο δήμο Αθηναίων λόγω χιονιά.

Ο δήμος Αθηναίων ενημερώνει τους πολίτες ότι σήμερα, Τρίτη 10 Ιανουαρίου, τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Αθηναίων, θα παραμείνουν κλειστά.

 Ο μηχανισμός του δήμου Αθηναίων, έχει τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα για την προστασία των άστεγων συμπολιτών μας από το ψύχος, ενώ συνεργεία του δήμου Αθηναίων, επιχειρούν με ρίψη αλατιού, προκειμένου να μείνουν ανοιχτές οι προσβάσεις στα νοσοκομεία.

Ο δήμος Αθηναίων ζηταεί από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, στις απολύτως αναγκαίες, λόγω του πάγου που αναμένεται να σχηματιστεί σε πεζοδρόμια της πόλης.

Ούτε στο δήμο Πειραιά θα λειτουργήσουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και στους 12 Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας του Βόρειου τομέα της Περιφέρειας Αθηνών (Ν. Ηρακλειο, Ν. Ιωνία, Ψυχικό, Χολαργός, Βριλήσια, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή,  Λυκόβρυση - Πεύκη, Μαρούσι, Κηφισιά, Μεταμόρφωση, Πεντέλη)

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας