Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-03-02 12:46:46 +0200 Είναι φίλες, νέες μανούλες και η μία θηλάζει το παιδί της άλλης. Η παραμάνα του σήμερα

Η παραμάνα του σήμερα

Η παραμάνα του σήμερα 470 900
Είναι φίλες, νέες μανούλες και η μία θηλάζει το παιδί της άλλης.

Ο θηλασμός είναι ένα από τα πιο όμορφα και τρυφερά δώρα της φύσης. Προσφέρει ανεκτίμητα οφέλη στο μωρό, προστατεύει τον ευάλωτο ακόμα οργανισμό του και ενισχύει τον άρρηκτο δέσιμο της μαμάς με το μωρό της.

Η νέα τάση που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις και έχει διχάσει τις μαμάδες, είναι ο θηλασμός μέσω ... παραμάνας. Όλο και πιο συχνά πλέον ακούμε περιπτώσεις για φίλες μαμάδες που η μία θηλάζει το μωρό της άλλης.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και οι δύο φίλες, Crystal και Stephanie. Και οι δύο έγιναν μανούλες την ίδια περίοδο και ενώ ο κατ' αυτόν τον τρόπο θηλασμός ξεκίνησε από ανάγκη, εν τέλει οι δύο φίλες θηλάζουν η μία το μωρό της άλλης από επιλογή και πολύ συνειδητά.

"Μόλις γέννησα την κόρη μου έπρεπε να επιστρέψω στη δουλειά σχεδόν αμέσως. Έτσι η Stephanie προσφέρθηκε να μου κρατήσει το μωρό και επειδή δε μπορούσα εκ των πραγμάτων να θηλάσω, το έκανε εκείνη! Στην αρχή το θεωρούσαμε κάτι το οποίο γινόταν από ανάγκη, μετά όμως θέλαμε να στέιλουμε και το δικό μας μήνυμα για κάθε είδους απενεχοποιήση σχετικά με το θηλασμό.

Στην αρχή, αυθόρμητα, μου φαινόταν λίγο περίεργο.Όσο όμως το σκεφτόμουν με τη λογική μου, έλεγα γιατί όχι; Το μητρικό γάλα είναι ένα δώρο της φύσης και προκειμένου ένα μωρό να εφοδιαστεί με τα οφέλη του, δεν έχει σημασία ποιος θα του το παρέχει."

Όπως και να έχει, ο θηλασμός είναι κάτι μοναδικό και πραγματικά όμορφο και οι φωτογραφίες μαμάδων που θηλάζουν τα μωρά τους, το αποδεικνύουν!

Πηγή: babycenter.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας