Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-05-05 23:47:33 +0300 7+1 τραγούδια της Disney περιγράφουν τη μητρότητα με τον πιο γλυκό τρόπο! Η μητρότητα μέσα από ένα τραγούδι

Η μητρότητα μέσα από ένα τραγούδι

Η μητρότητα μέσα από ένα τραγούδι 470 900
7+1 τραγούδια της Disney περιγράφουν τη μητρότητα με τον πιο γλυκό τρόπο!

Ο ερχομός ενός μωρού φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή μας! Συνήθειες, συναισθήματα, σκέψεις, όλα είναι τόσο διαφοφορετικά και αναπάντεχα και περιγράφονται με τον πιο γλυκό τρόπο μεσά από τα τραγούδια των αγαπημένων μας κινουμένων σχεδίων.

"Νιώσε την αγάπη"


Όλοι ξέρουμε ποιο είναι το πρώτο βήμα για την απόκτηση ενός μωρού και ο Elton John δε θα μπορούσε να το περιγράψει καλύτερα μέσα από το τραγούδι "Can you feel the love tonight?"

 

"Ένας νέος κόσμος"


Τη στιγμή που μαθαίνουμε ότι μέσα μας μεγαλώνει ένα μικροσκοπικό ανθρωπάκι, όλα αλλάζουν! Μπροστά μας ξεδιπλώνεται ένας ολοκαίνουριος κόσμος, αυτός της μητρότητας!

 

"Ο κύκλος της ζωής"

Η πρώτη φορά που βλέπουμε το μωρό μας, το πρώτου του κλάμα, η πρώτη αγκαλιά...  Η στιγμή που το μωρό μας έρχεται στον κόσμο μένει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας. Η συγκίνηση είναι ασφαλώς πολύ μεγάλη και δεν υπάρχει πιο κατάλληλο τραγούδι από το "The circle of life" από την απολύαγαπημενη ταινία όλων των εποχών Lion King.

 

"Όταν ξαναγίνω άνθρωπος"


Η πρώτη εβδομάδα με το μωρό στο σπίτι είναι ένα γλυκό όνειρο και εφιάλτης ταυτόχρονα! Το μωρό ξυπνάει κάθε δύο ώρες, νιώθουμε ότι δε θα ξανακοιμηθούμε ποτέ και ευχόμαστε κάποια στιγμή να ξαναζήσουμε σαν άνθρωποι!

 

"Ο δικός μου κόσμος"


Έρχεται η στιγμή όπου νοσταλγούμε τις παλιές μας συνήθειες και την παλιά μας ζωή. Το επόμενο δευτερόλεπτο όμως έχουμε τύψεις και ξέρουμε ότι δε θα αλλάζαμε το τώρα με τίποτα. Τι ποιο ιδανικό από το "Part of your world";

 

"Αστο να κυλήσει"


Κανείς δεν είναι τέλειος. Καμία μαμά και κανένας μπαμπάς δεν ξέρει τι είναι σωστό και τι λάθος και αφήνουμε την καθημερινότητα και την αγάπη για τα παιδιά μας να μας καθηδηγήσει. Το τραγούδι "Let it go" υποδηλώνει ακριβώς αυτό. Αγάπη, ενδιαφέρον και καλή διάθεση είναι τα βασικά. Όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους!

 

"Βλέπω το φως!"


Είναι η πρώτη φορά που μωρό μας κοιμάται χωρίς να ξυπνήσει στη μέση της νύχτας! Το τραγούδι "I see the light" περιγράφει ακριβώς τα συναισθήματά μας!

 

"Ο δικός μου φίλος"


Όσο το μωρό μας μεγαλώνει, συνειδητοποιούμε ότι η σχέση μας μαζί του δεν είναι μόνο μαμάς παιδιού. Το μικροσκοπικό αυτό ανθρωπάκι μας κάνει μέρα με τη μέρα όλο και πιο περήφανους και λατρεύουμε να περνάμε χρόνο μαζί του! 

Πηγή: babble.com

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας