Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-12-13 13:20:17 +0200 Η DPAM υποδέχτηκε τα Χριστούγεννα μαζί με την Ελένη Μενεγάκη, σε μία μεγάλη γιορτή για τα παιδιά! Η Ελένη Μενεγάκη στη DPAM

Η Ελένη Μενεγάκη στη DPAM

Η Ελένη Μενεγάκη στη DPAM 470 900
Χριστουγεννιάτικες ευχές από την Ελένη Μενεγάκη και την DPAM

Τη μαγεία των Χριστουγέννων έφερε η αγαπημένη εταιρεία παιδικών ειδών DPAM, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στο The Mall Athens, χαρίζοντας στιγμές χαράς σε μικρούς και μεγάλους! 

Παιχνιδιάρικα ξωτικά, ο Άγιος Βασίλης και πολλές εκπλήξεις, περίμεναν όλους όσους παρευρέθηκαν στο απίθανο χριστουγεννιάτικο πάρτι της DPAM! Εκεί ήταν και η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, η οποία αντάλλαξε χριστουγεννιάτικες ευχές με μικρούς και μεγάλους. Στο τέλος της βραδιάς, ανακοίνωσε τους 5 μεγάλους τυχερούς της ενέργειας “Τα αστεράκια της DPAM”, οι οποίοι κέρδισαν από μία δωροεπιταγή αξίας 100€ για τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους.

Για το σύνολο των ευχών που συγκεντρώθηκε κατά τη διάρκεια της ενέργειας, η DPAM ενίσχυσε το έργο του οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος),  βοηθώντας να εκπληρωθούν οι Ευχές παιδιών που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με Χαρά, Δύναμη & Ελπίδα!
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας