Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-05-13 10:32:23 +0300 Το πρώτο baby spa είναι γεγονός! Ένα spa μόνο για μωρά

Ένα spa μόνο για μωρά

Ένα spa μόνο για μωρά 470 900
Το πρώτο baby spa είναι γεγονός!

Υπάρχει άνθρωπος που να μην ονειρεύεται λίγες ώρες χαλάρωσης σε ένα spa; Μάλλον όχι. Kαι από ότι φαίνεται τα μωρά δεν αποτελούν εξαίρεση.

Το πρώτο spa αποκλειστικά για μωρά άνοιξε στην Αυστραλία και ήδη οι πρώτες φωτογραφίες του κάνουν το γύρο του διαδικτύου!

 

Η Kavita Kumar και η Anita Yap είναι οι δύο γυναίκες που κρύβονται πίσω από αυτό το εγχείρημα. Μωρά από δύο ημερών μέχρι και έξι μηνών αφήνονται στα έμπειρα χέρια νοσοκόμων και θεραπευτών και απολαμβάνουν βρεφικό μασάζ, θαλασσοθεραπεία και υπνοθεραπεία. 

 

 

Baby Ava enjoying her float @alyce.j.williams #babyspaperth #subiaco #hydrotherapy #infantmassage #babies #newborns #babiesofinstagram #perthkids #perthmums #calm #relaxation #saveoursleep #bookonline

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Baby Spa Perth (@babyspaperth) στις

 

Οι χώροι είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι για τους μικρούς επισκέπτες και τα minimal έπιπλα και τα απαλά χρώματα κυριαρχούν. Στο spa υπάρχουν ειδικοί χώροι και για τη μαμά, όπως το δωμάτιο θηλασμού. Οι φωτογραφίες που έχουν ανέβει στο Instagram "μιλάνε" από μόνες τους! 

 

 

 

We love this! #repost @ashleekerford Floating in the hanging cradle after today @babyspaperth session need one of these in my house #hangingcradle #relaxationroom #babyspa #happybaby #hydrotherapy #babymassage

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Baby Spa Perth (@babyspaperth) στις

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας