Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-03-30 14:29:14 +0300 Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου γιόρτασε τα δεύτερα γενεθλιά της! Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία με τη μικρή Μαρίνα ανήμερα των γενεθλίων της!

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία με τη μικρή Μαρίνα ανήμερα των γενεθλίων της!

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία με τη μικρή Μαρίνα ανήμερα των γενεθλίων της! 470 900
Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου γιόρτασε τα δεύτερα γενεθλιά της!

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να είναι η βασίλισσα της πρωινής ζώνης και μία από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες της ελληνικής showbiz, πάνω από όλα όμως είναι μαμά!

Αν και έχει αδυναμία στα παιδιά της και αρκετά συχνά μιλάει για τις εμπειρίες της και για καθημερινά στιγμιότυπα στην εκπομπή της, σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες από τις οικογενειακές της στιγμές στα social media. 

Χθες όμως, η διάσημη μαμά έκανε μία εξαίρεση! Η μικρότερη κόρη της, Μαρίνα, είχε γενέθλια και φυσικά  ήταν μία ιδιαίτερη ημέρα για την παρουσιάστρια ! Ο καρπός του έρωτά της με τον Μάκη Πατζόπουλο έγινε δύο ετών και η διάσημη μαμά μοιράστηκε τα συναισθήματα και τις σκέψεις της με τους θαυμαστές της, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με την κόρη της στο Instagram. 

 

Στο παρελθόν, η Ελένη Μενεγάκη είχε ανεβάσει μία φωτογραφία και με την δεύτερη κόρη της ανήμερα των γενεθλίων της και τα likes ξεπέρασαν τις 79.000. Δεν ξέρουμε ακόμα για την Μαρίνα, αλλά το σίγουρο είναι ότι η Λάουρα της μοιάζει πολύ!

 

#eleni #elenimenegaki #mybabygirl #happybirthday Μολις γιναμε 9 χρονων 

A post shared by @elenimenegaki on

 

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας