Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-11-29 12:00:09 +0200 Όχι μία αλλά είκοσι μαμάδες, φροντίζουν τον μικρό Μωυσή μετά το θάνατο της μαμάς του στο Μίτσιγκαν Εθελόντριες μαμάδες θηλάζουν ορφανό

Εθελόντριες μαμάδες θηλάζουν ορφανό

Εθελόντριες μαμάδες θηλάζουν ορφανό 470 900
«Ήταν απίστευτο το ξεχείλισμα της αγάπης από την κοινότητα για αυτό το παιδί».

Δώδεκα ώρες μετά τη γέννηση του, ο  Μωυσής έχασε την μαμά του. Αιτία μια σπάνια πάθηση,  εμβολή αμνιακού υγρού. Ο πατέρας Robbie Goodrich μόνος στο σπίτι με τον μικρό Μωυσή, διαπιστώνει ότι η φροντίδα του μωρού είναι μια δύσκολη υπόθεση. Γνωρίζοντας ότι ο θηλασμός είναι απαραίτητος για το μωρό αλλά ενθυμούμενος και το πόσο πολύ πίστευε η Σούζαν σε αυτόν, αποφάσισε να βρει δότη- βρεφικού γάλακτος. Ο μητρικός θηλασμός είναι απαραίτητος για την ανάπτυξη του μωρού. Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα σκολούθησε την πρώτη παραγγελία μητρικού γάλακτος Η οικογενειακή φίλη, Laura, προθυμοποιήθηκε να θηλάσει τον Μωυσή.

Στην φωτογραφία βρίσκεται ο μπαμπάς του μικρού Μωυσή αγκαλιά με το μωράκι του, μαζί με τις μαμάδες, που τον θήλασαν τους πρώτους μήνες ζωής του, αγκαλιά με τα δικά τους μωράκια.

 

Ξαφνικά ένα πλήθος εθελοντριών εμφανίστηκε από το πουθενά. Περισσότερες από 20 μαμάδες θηλάζουν εθελοντικά το μωρό εδώ και ένα έτος. Οι περισσότερες ήταν ξένες, σιγά σιγά όμως γνωρίστηκαν και δέθηκαν με το μωρό. «Εγώ δεν το βλέπω ως σκληρή δουλειά. Το έκανα για την Σούζαν. Ξέρω ότι θα το έκανε και αυτή  για μένα." δήλωσε μια εθελόντρια μητέρα. 

Πηγή: www.cnn.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας