Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-04-08 12:12:34 +0300 Η Janet Jackson περιμένει το πρώτο της παιδί! Έγκυος στα 49

Έγκυος στα 49

Έγκυος στα 49 470 900
Η Janet Jackson περιμένει το πρώτο της παιδί!

Η είδηση της εγκυμοσύνης της ξάφνιασε τους πάντες! Η 49χρονη αδελφή του βασιλιά της Pop, Michael Jackson, περιμένει το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε η ίδια με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

 

From Usher to "Scream": We Spoke to Jimmy Jam About the Greatest Shit He's Ever Made http://bit.ly/1PQt4Xx via @noisey -Janet's Team

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Janet Jackson (@janetjackson) στις

 

Τους τελευταίους μήνες οι φήμες για την κατάσταση της υγείας της ήταν πολλές. Τον περασμένο Δεκέμβρη δημοσιεύματα ήθελαν την Janet Jackson να δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο αν και η ίδια δεν επιβεβαίωσε ποτέ τίποτα.

Τέσσερις μήνες μετά, η διάσημη τραγουδίστρια ανακοινώνει στους θαυμαστές της ότι ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα. Σε λίγους μήνες, η ίδια και ο σύζυγός της, Wissam Al Mana θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί! Τα χαρμόσυνα νέα μοιράστηκε χθες μέσω Instagram με σχόλιο "Ένα μήνυμα από την Janet"

 

A message from Janet... https://youtu.be/IIz8TwQBROs

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Janet Jackson (@janetjackson) στις

 

 

"Είστε οι πρώτοι που το μαθαίνετε! Ο σύζυγός μου και εγώ θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας" λέει με ένα γλυκό χαμόγελο στην κάμερα και ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της που θα αναβάλει την περιοδεία της, καθώς ο γιατρός της, της συνέστησε ξεκούραση. Με το καλό να ευχηθούμε εμείς! 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας