Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-07-20 15:59:13 +0300 5 tips για ασφαλείς διακοπές. Διακοπές με ασφάλεια

Διακοπές με ασφάλεια

Διακοπές με ασφάλεια 470 900
5 tips για ασφαλείς διακοπές.

Εδώ και μήνες περιμένουομε πως και πως τις καλοκαιρινές διακοπές και τώρα που έχουν έρθει πρέπει να διασφαλίσουμε την ασφάλεια τη δική μας και των παιδιών μας! Τι πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας;

1. Γινόμαστε απωθητικοί για τα κουνούπια
Τα αρώματα, οι κρέμες και τα σπρέι για τα μαλλιά είναι πόλος έλξης για τα κουνούπια και τα άλλα έντομα. Τη διάρκεια των διακοπών μας λοιπόν και ιδιαίτερα αν έχουμε επιλέξει έναν προορισμό στη φύση,χρησιμοποιούμε τέτοια προϊόντα όσο το δυνατόν λιγότερο! Εναλλακτικά εφοδιαζόμαστε με εντομοαπωθετικό και έτσι δε θα χρειάζεται να ανησυχούμε.

2. Ο κανόνας των 20 λεπτών
Το καλοκαίρι η αφυδάτωση καραδοκεί και είναι πολυ επικίνδυνη για μικρούς και μεγάλους. Επιδιώκουμε την κατανάλωση νερού κάθε 20 λεπτά και έτσι θα κρατήσουμε τον οργανισμό μας ενυδατωμένο.

3. Παιχνίδι με ασφάλεια
Στη θάλασσα έχουμε πάντα μαζί μας τον απαραίτητο εξοπλισμό, δηλαδή μπρατσάκια και σωσίβια. Όσο για τις παιδικές χαρές και τους παιδότοπους, ελέγχουμε πάντα ότι ο εξοπλισμός δεν έχει κάποιο πρόβλημα.

4. Ενημερώνουμε φίλους και συγγενείς
Πριν φύγουμε για τις διακοπές μας, ενημερώνουμε τα δικά μας πρόσωπα για το διάστημα που θα λείπουμε και τον προορισμό μας.  

5. Βάζουμε πάντα αντιηλιακό
Το αντιηλιακό είναι το απαραίτητο αξεσουάρ του καλοκαιριού και δεν το ξεχνάμε ποτέ. 

Πηγή: webmd.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας