Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-12-15 14:10:52 +0200 Αυτή η μαμά γέννησε δίδυμα για τρίτη συνεχόμενη φορά! Δίδυμα εις τριπλούν

Δίδυμα εις τριπλούν

Δίδυμα εις τριπλούν	470 900
Αυτή η μαμά γέννησε δίδυμα για τρίτη συνεχόμενη φορά!

Αν η ιστορία της Danesha Couch δεν έκανε το γύρο του κόσμου, θα λέγαμε ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο! Και όμως, ένα μήνα πριν η Danesha έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα μωρά την Dalanie και τη Darla. Τα δύο κοριτσάκια είναι το τρίτο ζευγάρι διδύμων για την οικογένεια Cough και μάλιστα μόνο τα τελευταία δύο χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν δυόμιση χρόνια πριν, όταν η Danesha έμεινε έγκυος στον Danarious και τον Desmond. Τα δύο αγόρια ήρθαν στον κόσμο, δυστυχώς όμως ο Desmond δεν τα κατάφερε λόγω επιπλοκών και της πρόωρης γέννησής τους. Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο η Danesha έμεινε ξανά έγκυος και αυτή τη φορά δύο κορίτσια, η Delilah και η Davina ήταν καθ'οδόν! Δώδεκα μήνες μετά γεννήθηκαν και τα δύο νέα μέλη της οικογένειας και έτσι μέσα σε δύο χρόνια η οικογένεια Cough έγινε οχταμελής!

"Σε όσους λέω την ιστορία μας, με κοιτάνε σαν να είμαι το πιο περίεργο πλάσμα πάνω στη γη! Αν και τα πράγματα είναι δύσκολα με τρία μικρά παιδιά και δύο μωρά, απολαμβάνω τόσο πολύ τη μητρότητα που δεν θα άλλαζα την καθημερινότητά μου με τίποτα!" δήλωσε η νέα μαμά.

Πηγή: popsugar.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας