Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-01-20 13:57:28 +0200 Στόχος της New Life είναι να οργανώσετε μια πετυχημένη βάπτιση και να μην ξεχάσετε τίποτα. Βαφτίζετε; Ελάτε στο MEC Παιανίας

Βαφτίζετε; Ελάτε στο MEC Παιανίας

Βαφτίζετε; Ελάτε στο MEC Παιανίας 470 900
Η μεγάλη έκθεση κοινού για την Βάφτιση βρίσκεται στο MEC Παιανίας,
20-23 Ιανουαρίου 2017.

Η Νew Life έρχεται και το 2017, με κορυφαίους εκθέτες οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε μαζί την πιο όμορφη βάφτιση που έχετε ονειρευτεί για τους μικρούς σας ήρωες και τις μικρές σας πριγκίπισσες!

Μαζί τους μπορείτε να βρείτε και να σχεδιάσετε: ξεχωριστές και πρωτότυπες προσκλήσεις και μπομπονιέρες, παραμυθένιους στολισμούς, candy bars, αίθουσες, οργάνωση baby shower party, υπέροχες κατασκευές με πρωτότυπα δώρα, οπτικοακουστική κάλυψη, djs, πυροτεχνήματα, φωτογραφία και βίντεο θα είναι συγκεντρωμένα στο MEC Παιανίας.

Αν είστε νέοι γονείς και ετοιμάζετε την βάφτιση του παιδιού σας η New Life σας δίνει την ευκαιρία να την οργανώσετε από το Α έως και το Ω.

Στο MEC Παιανίας και τη New Life θα κερδίσεις πολύτιμο χρόνο βλέποντας μέσα σε 4 μέρες μια ευρεία γκάμα προϊόντων/υπηρεσιών οι οποίες θα σου λύσουν τα χέρια.

Στόχος της New Life είναι να οργανώσετε μια πετυχημένη βάπτιση και να μην ξεχάσετε τίποτα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, η διοργάνωση θα διευκολύνει τους φίλους της έκθεσης, που βρίσκονται μακριά, προσφέροντας δωρεάν μεταφορά από Πάτρα, Τρίπολη, Καλαμάτα, Λάρισα, και Λαμία.

Ποτέ άλλοτε η προετοιμασία της βάφτισης δεν ήταν μια τόσο ευχάριστη και μοναδική εμπειρία, όσο θα είναι στην έκθεση New Life!

Από τις 20 – μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου στο MEC Παιανίας.

Ωράριο λειτουργίας: Παρασκευή 16.00-21.00, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα 10.00-21.00

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.newlife-expo.gr 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας