Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-11-17 14:38:31 +0200 Νέα απίθανη λιχουδιά με γάλα, που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους Αφράτα μπριοσάκια Κρις Κρις milkid από την ELBISCO

Αφράτα μπριοσάκια Κρις Κρις milkid από την ELBISCO

Αφράτα μπριοσάκια Κρις Κρις milkid από την ELBISCO 470 900
Κρις Κρις νοστιμίζει τη ζωή!

Τα παιδιά λατρεύουν τις λιχουδιές και οι γονείς τις θρεπτικές αξίες.  Αλλά πώς μπορούν αυτά τα δύο να συνδυαστούν σε ένα λαχταριστό σνακ; Το αγαπημένο μας Κρις Κρις έρχεται να δώσει τη λύση κάνοντας μικρούς και μεγάλους χαρούμενους!  Με τα νέα αφράτα μπριοσάκια Κρις Κρις milkid. 

Το Κρις Κρις, όπως δεν το έχουμε ξαναδεί, βάζει στην καθημερινότητα των μικρών μας φίλων τη θρεπτική απόλαυση με ένα νέο γλυκό παιδικό σνακ! Τα νέα αφράτα μπριοσάκια Κρις Κρις milkid ξεχωρίζουν όχι μόνο επειδή είναι πολύ νόστιμα...αλλά επειδή περιέχουν και γάλα στη ζύμη τους που ζυμώνεται μαζί με τα υπόλοιπα ποιοτικά συστατικά.  Φυσικά κρύβουν μέσα τους τη μεγάλη εμπειρία του Κρις Κρις στο ψωμί, που χρόνια τώρα αναγνωρίζουμε και προτιμάμε.  Έτσι, οι μαμάδες τα εμπιστεύονται και τα παιδιά τα τρώνε... “μονορούφι”. 

Τα μπριοσάκια Κρις Κρις milkid έχουν εξαιρετικά αφράτη ζύμη, ενώ διαθέτουν πλούσια γέμιση σε 3 απίθανες γεύσεις που συναρπάζουν τα παιδιά.  Λαχταριστή σοκολάτα, αλλά και δύο εντελώς ξεχωριστές επιλογές: βανίλια με γάλα, και καραμέλα.

Επιπλέον, πρακτικότητα και απόλαυση πάνε πακέτο στα νέα Κρις Κρις milkid. Η συσκευασία τους περιέχει 5 μικρά μπριοσάκια, ένα για κάθε μέρα, ώστε το σχολείο να αρχίζει πάντα με χαμόγελα. 
 
Τα αφράτα μπριοσάκια Κρις Κρις milkid είναι μία γευστική λύση για την καθημερινή απόλαυση των παιδιών από την ELBISCO, την εταιρεία που ξέρει να καινοτομεί και να ικανοποιεί την αγορά με τις απρόσμενες γευστικές προτάσεις της. 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας