Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-02-17 16:06:29 +0200 Πως επιλέγουμε τη σωστή θηλή αλλά και το σωστό μπιμπερό ανάλογα με τις ανάγκες του μωρού μας. Θηλές και μπιμπερό: H σωστή αγορά

Θηλές και μπιμπερό: H σωστή αγορά

Θηλές και μπιμπερό: H σωστή αγορά 470 900
Πως επιλέγουμε τη σωστή θηλή αλλά και το σωστό μπιμπερό ανάλογα με τις ανάγκες του μωρού μας.
Είτε επιλέξουμε να θηλάσουμε το μωρό μας είτε καταφύγουμε κατευθείαν στο έτοιμο γάλα σίγουρα θα χρειαστούμε μπιμπερό.

Η επιλογή της πιπίλας και  του μπιμπερό γίνεται με μόνο κριτήριο τις ανάγκες του εκάστοτε μωρού. Μερικά μωρά θέλουν ένα συγκεκριμένο τύπο θηλής ή μπουκαλιού και αρνούνται να δοκιμάσουν κάποια διαφορετική μάρκα.  Για αρχή επιλέγουμε μια μικρή ποικιλία από μπουκάλια και θηλές προκειμένου να δούμε ποιος συνδυασμός είναι κατάλληλος για το μωρό μας.

Πριν πολύ καιρό υπήρχε μόνο ένας τύπος μπουκαλιού και αυτός δεν ήταν άλλος από το γυάλινο. Η  μαμά του σήμερα έχει δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε πολλά είδη μπουκαλιών. Επειδή πολλές μαμάδες ανησυχούν για την προέλευση του πλαστικού και αν αυτό περιέχει BPA, στρέφονται στην αγορά του γυάλινου μπουκαλιού. Στην περίπτωση που φοβόμαστε μην σπάσει το μπουκάλι μπορούμε να βρούμε στην αγορά τα ειδικά καλύμματα από σιλικόνη.

Όσον αφορά τα πλαστικά μπουκάλια,  αυτά είναι αύθραυστα απλώς θα πρέπει να γίνεται συχνά η αντικατάστασή τους. Επιπλέον στην αγορά  υπάρχουν μπουκάλια τα οποία αναφέρουν πως δεν περιέχουν BPA και είναι parabens-free. Επιλέγουμε μόνο αυτά τα προϊόντα στα οποία αναφέρονται ξεκάθαρα τα συστατικά τους.

Ένα μωρό χρειάζεται περίπου 4-12 μπουκάλια ανάλογα με το αν θηλάζει ή αν τρώει αποκλειστικά ξένο γάλα. Για αρχή θα χρειαστούμε 4 μπουκάλια και σιγά σιγά όσο το μωρό μεγαλώνει εμπλουτίζουμε την προίκα του.

Πως επιλέγουμε την κατάλληλη θηλή.
Οι θηλές χωρίζονται ανάλογα με το μέγεθος τους αλλά και τη ροή τους. Τα πρόωρα και τα νεογέννητα μωρά στην αρχή χρειάζονται θηλές που η ροή είναι αργή. Αν και οι θηλές είναι ανάλογες της ηλικίας του μωρού, εν τούτοις μην παραξενευτείτε αν το μωρό επιλέξει κάποια που δεν προβλέπεται για την ηλικία του.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας