Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-03 14:03:39 +0200 Νέα χρώματα και Style Kits για το Stokke Scoot Φέρτε την άνοιξη!

Φέρτε την άνοιξη!

Φέρτε την άνοιξη! 470 900
Νέα χρώματα και Style Kits για το Stokke Scoot
Το πρόσφατα ανανεωμένο παιδικό καρότσι Stokke Scoot έχει πάρει φόρα για την άνοιξη του 2015 κυκλοφορώντας με δύο ολοκαίνουργια χρώματα. Το καρότσι με τα ανανεωμένα χαρακτηριστικά που παρουσιάστηκε το 2014 περιλάμβανε μεγαλύτερες ρόδες από αφρώδες καουτσούκ, ρυθμιζόμενη περιστρεφόμενη χειρολαβή, επιπρόσθετες θέσεις ανάκλισης και μεγαλύτερη προστατευτική κουκούλα με επιπλέον εξαερισμό.

Τώρα παρουσιάζουμε το Stokke Scoot σε παστέλ Soft Pink και ζωντανό Aqua Blue – οι λεπτομέρειες σε διακριτικό Grey Mélange στην κουκούλα τονίζουν και τα δύο αυτά χρώματα. Μοντέρνα αλλά διαχρονικά, τα παστέλ είναι της μόδας και ιδανικά για τις ηλιόλουστες μέρες.

Για όσους θέλουν μια νότα εκκεντρικότητας στη δραστήρια καθημερινότητά τους, παρουσιάζουμε επίσης ταιριαστά Style Kits σε πολύχρωμα πουά, που αναδεικνύουν την παιχνιδιάρικη πλευρά του υπερ-λειτουργικού μας καροτσιού. Δοκιμάστε συνδυασμούς με τα υφάσματα του καροτσιού σας, για να αλλάξετε την εμφάνισή του ή για να εκφράσετε την προσωπική σας αίσθηση του στυλ. Το Style Kit περιλαμβάνει υφάσματα για την κουκούλα, την εσωτερική επένδυση του καθίσματος και τα καλύμματα για τις ζώνες. Μαζί παίρνετε και την ανάλογη τσάντα για τα ψώνια σας!

Με τα νέα χρώματα και Kits, το έξυπνο παιδικό καρότσι πόλης γίνεται πιο κομψό από ποτέ.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας