Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-21 11:49:18 +0300 Η Κλινική ΡΕΑ και η ING Ελλάδος υπέγραψαν συμφωνία στρατηγικής σημασίας, για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας της ΡΕΑ σε προνομιακές τιμές για τους ασφαλισμένους της ING. Κλινική ΡΕΑ και η ING Ελλάδος

Κλινική ΡΕΑ και η ING Ελλάδος

 Κλινική ΡΕΑ και η ING Ελλάδος 470 900
Η Κλινική ΡΕΑ και η ING Ελλάδος υπέγραψαν συμφωνία στρατηγικής σημασίας, για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας της ΡΕΑ σε προνομιακές τιμές για τους ασφαλισμένους της ING.
Πιο συγκεκριμένα, οι ασφαλισμένοι της ING μπορούν να απολαμβάνουν τις προνομιακές τιμές σε Μαιευτικές, Γυναικολογικές, Χειρουργικές Υπηρεσίες,  σε περιστατικά Γενικής Χειρουργικής, Πλαστικής Χειρουργικής καθώς και σε υπηρεσίες του Τμήματος ΩΡΛ της Κλινικής ΡΕΑ.

Η ΡΕΑ, μία από τις πλέον σύγχρονες Κλινικές της Ελλάδας, απαρτίζεται από καταξιωμένους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων που διαθέτουν πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένο νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό. Διαθέτει τα πλέον σύγχρονα ιατρικά χειρουργεία, καθώς και ιατρικοτεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. 

Η Κλινική ΡΕΑ, διεθνώς πιστοποιημένη και ενταγμένη στα καλύτερα νοσοκομεία του κόσμου για το 2015, εγγυάται ποιότητα και ασφάλεια στους ασθενείς που θα την επιλέξουν.

Η ING Ελλάδος, μέλος του Ομίλου NN, αποτελεί έναν παγκόσμιο χρηματοοικονομικό οργανισμό, ολλανδικής προέλευσης. Στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται από το 1980 παρέχοντας υψηλού επιπέδου ασφαλιστικές υπηρεσίες υγείας, ζωής, σύνταξης και αποταμίευσης. Στρατηγικός στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες με τον τρόπο που οι ίδιοι οι πελάτες επιλέγουν: δηλαδή με υποδειγματική εξυπηρέτηση, ευκολία και σε ανταγωνιστικές τιμές. Στον τομέα της ασφάλισης υγείας, η ING Ελλάδος διαθέτει μακρά εμπειρία και τεχνογνωσία, προσφέροντας ασφαλιστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και επιλέγοντας συνεργασίες που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στους ασφαλισμένους της.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας