Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-02 13:48:00 +0200 Mουσική για τρυφερές ηλικίες με δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας. Mουσική για τρυφερές ηλικίες

Mουσική για τρυφερές ηλικίες

Mουσική για τρυφερές ηλικίες 470 900
Mουσική για τρυφερές ηλικίες με δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας.
Σύμφωνα με τους παιδοψυχολόγους, η ενασχόλησή μας με τη μουσική πρέπει να ξεκινά όσο το δυνατόν νωρίτερα στον κύκλο της ζωής μας.

Οι λιλιπούτειοι φίλοι μας μπορούν να ενταχθούν στα τμήματα των συστημάτων Robbie (από 10 έως 22 μηνών), Teddy (από 22 μηνών έως 4 ετών) και Junior Music Course (από 4 έως 6 ετών) στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας και τα παραρτήματά του, αφού πρώτα παρακολουθήσουν ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα. Επίσης σε επιλεγμένα παραρτήματα του Ωδείου μπορούν να παρακολουθήσουν το σύστημα Orff και το σύστημα Junior Strings.

Η μουσική μάς γεμίζει ευχαρίστηση και χαρά, ενώ καταπολεμά την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και ενισχύει την ανάπτυξη της νοημοσύνης και της κοινωνικότητας.

Εάν θέλετε το παιδί σας να πάρει από την αρχή όλα εκείνα τα εφόδια που είναι απαραίτητα για την ισορροπημένη διαμόρφωση της προσωπικότητάς του, δεν έχετε παρά να το φέρετε σε επαφή με τη μουσική. ΔΕΝ είναι πολύ νωρίς.

Πού; Στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας στο κέντρο της Αθήνας και στα παραρτήματά του στην Αγία Παρασκευή, το Αιγάλεω, τη Γλυφάδα, την Κηφισιά, τα Μελίσσια, τη Νέα Σμύρνη, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα.

Πώς; Τηλεφωνώντας στο 210 3634000 για να κρατήσετε θέση σε δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα. Για να ενημερωθείτε για τα συστήματα βρεφονηπιακής μουσικής αγωγής, επισκεφθείτε το: www.nakas.edu.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας