Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-19 09:56:13 +0300 Σάββατο 10.00-11.00. έναρξη μαθημάτων στις 8/9/2014 με μια εβδομάδα δωρεάν μαθημάτων! Κινητήρας Family

Κινητήρας Family

Κινητήρας Family 470 900
Σάββατο 10.00-11.00. έναρξη μαθημάτων στις 8/9/2014 με μια εβδομάδα δωρεάν μαθημάτων!
Καθοδηγoύν η Σάνια Στριμπάκου και η Βίκυ Αδάμου

Για παιδιά από 2 εως 5 ετών και τους γονείς τους

Ποικιλία δημιουργικών κινητικών παιχνιδιών θα γίνουν αφορμή να γνωρίσουμε τη δυναμική της ομάδας όπου μικροί και μεγάλοι αλληλεπιδρούν και συνυπάρχουν χωρίς διαχωρισμούς. Εμπνεόμενοι από τον αυθορμητισμό και την περιέργεια των παιδιών ξαναγνωρίζουμε το σώμα και τις κινητικές και εκφραστικές του δυνατότητες. Δουλεύουμε την ισορροπία, την ελαστικότητα, το συντονισμό, την ταχύτητα και την ανάπτυξη της επικοινωνίας με τα παιδιά. Καλλιεργούμε την αυτοπεποίθηση, την ανεξαρτητοποίηση, τη συνεργασία, τον έλεγχο των κινήσεων και τη χωροαντιληπτική ικανότητα σε ένα ασφαλές περιβάλλον για τα πρώτα χορευτικά τους βήματα.

Η Σάνια Στριμπάκου είναι χορεύτρια και δασκάλα χορού. Σπούδασε στην Κρατική Σχολή Χορού στην Αθήνα και στη Νέα Υόρκη με υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση. Έχει συνεργαστεί με πολλές ομάδες χορού στην Αθήνα και στο Άμστερνταμ, ως χορεύτρια και βοηθός χορογράφου, και έχει επιμεληθεί την κίνηση σε θεατρικά έργα. Έχει διδάξει μουσικοκινητική αγωγή, σύγχρονο χορό και αυτοσχεδιασμό σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, σε μεγαλύτερα παιδιά και εφήβους καθώς και σε ενήλικες όλων των ηλικιών (Movements της Χρ. Μπρίκμαν στη Βάρη, Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμάτας "Φάρις", Ωδείο Πύλου, Εκπαιδευτήρια Χατζήβεη, στούντιο Quasistellar, σχολή του Γ. Μέτση, dan.c.ce, Κινητήρας, Dance Vacuum, Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας). Είναι μητέρα ενός τρίχρονου κοριτσιού, πηγή έμπνευσης για το εργαστήρι για Γονείς και Παιδιά στο στούντιο Κινητήρας.

Η Βίκυ Aδάμου είναι ηθοποιός, performer και σκηνοθέτης. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη (1996) και της σχολής Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών ‘Βακαλό’ (1992). Υπήρξε μαθήτρια της Ι. Γραμματικούλη (Γιόγκα & Διαλογισμός, 1998-2004). Εχει παρακολουθήσει σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων Κίνησης, Αυτοσχεδιασμού, Experiential Listening, Devised Theatre, Grotowski Αcting, Σκηνογραφίας, καθώς και σεμινάρια ψυχοκοινωνικής εκπαίδευσης σε γονείς. Είναι καλλιτεχνική διευθύντρια του πρώτου Artistic Residency Centre για παραστατικές τέχνες, στην Αθήνα, το Κινητήρας studio.  Παραδίδει σεμινάρια θεατρικού και κινητικού αυτοσχεδιασμού για ηθοποιούς, ερασιτέχνες και γονείς με παιδιά, με τους οποίους έχουν παρουσιάσει πολλές παραστάσεις στην Αθήνα και την επαρχεία. Εχει σκηνοθετήσει τις παραστάσεις "Ξένη Γλώσσα" 2009 και "Timeline Project" 2013. Αυτή την περίοδο συμμετέχει και συνδημιουργεί την παιδική αυτοσχεδιαστική παράσταση "Πού είναι η Καμηλοπάρδαλη;".
Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα και είναι μητέρα δύο παιδιών.


Κινητήρας Studio-Artistic Residency Centre
Διεύθυνση: Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
Τηλ: 2109248328
info@kinitiras.com

Facebook page: Kinitiras-Studio
Twitter:

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας