Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-26 10:35:29 +0200 ΚΕΕΝ, τα υπέροχα T- SHIRTS από οργανικό βαμβάκι! KEEN ... on chemical free fashion

KEEN ... on chemical free fashion

KEEN ... on chemical free fashion 470 900
ΚΕΕΝ, τα υπέροχα T- SHIRTS από οργανικό βαμβάκι!
Η έμπνευσή μας…
Όλα ξεκίνησαν από έναν απλό προβληματισμό… Πόσο ασφαλή είναι αυτά που φοράνε τα μικρά μας αλλά και εμείς οι ίδιοι? Τα ρούχα  συνοδεύουν κάθε στιγμή της ημέρας μας κι έτσι θα πρέπει να κάνουμε πολύ προσεκτικές επιλογές.
   
Ποιοι είμαστε...
Η ιδέα ξεκίνησε από την Εβίτα (Χημικός Μηχανικός, Marketeer, Ηθοποιός και Μαμά) και με τη βοήθεια της Ιωάννας (Χημικός Μηχανικός, Διευθύντρια Παραγωγής σε σημαντική Ευρωπαϊκή Εταιρεία κατασκευής ρούχων και Μαμά), της Δώρας  (Γραφίστρια και Μαμά) και της Δήμητρας (Head Fashion Director) έγινε πραγματικότητα! Το brand KEEN αποτελεί την πιο ασφαλή επιλογή για τα μικρά μας!

Το οργανικό μας βαμβάκι...
Το οργανικό βαμβάκι της εταιρείας KEEN, με επεξεργασία χωρίς χημικά, αζωχρώματα, φορμαλδεϋδη, αλλεργιογόνους και καρκινογόνους παράγοντες, είναι δυσεύρετο και πολύτιμο! Καλλιεργείται χωρίς να χρησιμοποιηθούν συνθετικές ουσίες, όπως χημικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα, είναι υποαλλεργικό και δεν ερεθίζει το δέρμα. Τα υφάσματα είναι ελεγμένα για κάθε επικίνδυνο παράγοντα, παράγονται στην Ελλάδα και ανταποκρίνονται σε όλα τα διεθνή πρότυπα!

Το στυλ μας...
Mοντέρνα και πολύχρωμα σχέδια, ασύγριτη άνεση και απαλότητα είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά των ρούχων ΚΕΕΝ! Μόνο όταν κάποιος τα φορέσει μπορεί να αντιληφθεί τη μοναδική αίσθηση που προσφέρουν  αλλά και τη διαφορά από κοινά, βαμβακερά ρούχα.

Δημιουργήσαμε την πρώτη μας κολεξιόν με σκίτσα κατανοητά για τα παιδιά, τα οποία βασίζονται στις αρχές της Επίτευξης, της Ισορροποίας και της Προσπάθειας!

Επισκεφθείτε το site k33n.co.uk για να γνωρίσετε τα προϊόντα μας, να διαλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν, μέσα από διάφορα σχέδια και μην ξεχνάτε…  το όφελος από τα οργανικά ρούχα δεν προκύπτει από την περιστασιακή, αλλά από την καθημερινή χρήση τους!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας