Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-30 15:26:21 +0200 Για πρώτη φορά στον Ιδιωτικό χώρο της Υγείας από το ΙΑΣΩ, ομιλία με θέμα «Ηλεκτρονικό έγκλημα: Προφυλάξτε τα παιδιά σας» Ηλεκτρονικό έγκλημα

Ηλεκτρονικό έγκλημα

Ηλεκτρονικό έγκλημα 470 900
Για πρώτη φορά στον Ιδιωτικό χώρο της Υγείας από το ΙΑΣΩ, ομιλία με θέμα «Ηλεκτρονικό έγκλημα: Προφυλάξτε τα παιδιά σας»

Το σύγχρονο έγκλημα φαίνεται να μεταλλάσσεται συνεχώς από την κλασική του μορφή προς το ηλεκτρονικό έγκλημα. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά στα παιδιά, από το 2006 μέχρι σήμερα, η Ελληνική Αστυνομία έχει συλλάβει ένα πολύ μεγάλο αριθμό παιδόφιλων…και δεν είναι μόνο αυτό.

Παιδική πορνογραφία, Εκβιαστές, Ερωτική προσέγγιση, On line βιασμοί ανηλίκων, Σχολικός εκφοβισμός, Εθισμός παιδιών αλλά και ενηλίκων.

Το internet προσφέρεται για τη διεξαγωγή πληθώρας απατών και παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Για πρώτη φορά στο χώρο των ιδιωτικών κλινικών, διοργανώνεται ομιλία η οποία αγγίζει όλα αυτά, τα τόσο ευαίσθητα, επίκαιρα και τόσο σημαντικά θέματα, που μας αφορούν όλους.

Είναι μία ομιλία που δεν πρέπει να χάσετε από τον πλέον ειδικό και καταξιωμένο στον χώρο του, τον Ταξίαρχο Μανώλη Σφακιανάκη, Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 στις 16:00 στο Αμφιθέατρο του ΙΑΣΩ (διεύθυνση: Μαιευτήριο ΙΑΣΩ Λεωφ. Κηφισίας 37-39, Μαρούσι), με ελεύθερη είσοδο.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας