Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-26 11:23:38 +0200 Καταπραϋντικό και προστατευτικό gel καθαρισμού για όλη την οικογένεια! ΝΕΟ LIPIKAR GEL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΝΕΟ LIPIKAR GEL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΝΕΟ  LIPIKAR GEL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 470 900
Καταπραϋντικό και προστατευτικό gel καθαρισμού για όλη την οικογένεια!
Η La Roche-Posay παρουσιάζει το νέο LIPIKAR GEL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ, ειδικά σχεδιασμένο για τον καθημερινό καθαρισμό όλης της οικογένειας.  Η ειδική του σύνθεση με Βούτυρο Καριτέ και Νιασιναμίδη το καθιστά ιδανικό για το ευαίσθητο δέρμα, για καθημερινή χρήση, για βρέφη, παιδιά και ενήλικους.  Με ευχάριστη υφή gel, καθαρίζει απαλά το δέρμα και το προστατεύει από το σκληρό νερό.

Ειδική σύνθεση για το ευαίσθητο δέρμα, για όλη την οικογένεια
 
Η σύνθεση του LIPIKAR GEL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ περιέχει ειδικά επιλεγμένα συστατικά που διασφαλίζουν την καταπράυνση και προστασία του ευαίσθητου δέρματος βρεφών, παιδιών και ενηλίκων. Περιέχει Νιασιναμίδη που καταπραΰνει και αποκαθιστά τον επιδερμιδικό φραγμό του δέρματος, προστατεύοντας το από τους καθημερινούς ερεθισμούς, Βούτυρο Καριτέ που θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα καθώς και φυσικό και καταπραϋντικό Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay.


Ασφάλεια ελεγμένη για όλη την οικογένεια

Η σύνθεση του είναι σχολαστικά ελεγμένη, ώστε να διασφαλίζει την ασφάλεια και ανοχή από όλα τα μέλη της οικογένειας. Έχει φυσιολογικό pH (5.5) και δεν περιέχει σαπούνι και paraben. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις περιοχές του σώματος: πρόσωπο, σώμα, ευαίσθητη περιοχή, τριχωτό της κεφαλής βρεφών και παιδιών, καθώς είναι δοκιμασμένο κάτω από δερματολογικό, παιδιατρικό, οφθαλμολογικό και γυναικολογικό έλεγχο.

Mε ευχάριστη και απλή υφή gel που ξεβγάζεται εύκολα

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας