Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-12-07 16:26:03 +0200 Tips για τη σωστή επιλογή του κατάλληλου οικογενειακού αυτοκινήτου. To οικογενεικό μας αυτοκινήτο

To οικογενεικό μας αυτοκινήτο

To οικογενεικό μας αυτοκινήτο 470 900
Tips για τη σωστή επιλογή του κατάλληλου οικογενειακού αυτοκινήτου.
Με την απόκτηση ενός παιδιού οι προτεραιότητές, ο τρόπος που σκέφτεστε και κινείστε, η ζωή σας αλλάζει. Μαζί με αυτά θα πρέπει να αλλάξει και το αυτοκίνητό σας. Γι αυτό πείτε από τώρα αντίο στο δίπορτο σπορ αυτοκίνητό σας! Εντάξει μπορεί να μην έχουν πολλοί δίπορτο σπορ αυτοκίνητο, αλλά εμείς ενημερώνουμε όπως και να έχει. 

Προφανώς δεν μπορούμε να πάμε οικογενειακώς για την αγορά του αυτοκινήτου για το λόγο αυτό πριν βάλετε την τελευταία υπογραφή στο συμβολαίο να έχετε ελέγξει πως ο καθένας έχει τη θέση του μέσα στο αμάξι και είναι και άνετος!

Όταν το παιδί είναι μικρό, τρεις είναι οι λέξεις κλειδί για την επιλογή του οικογενειακού αυτοκινήτου: ασφάλεια, εύκολη πρόσβαση και αρκετός χώρος στο πορτ-μπαγκαζ.

Ασφάλεια
Η ασφάλεια του παιδιού στο αυτοκίνητο έχει να κάνει με την επιλογή του καθίσματος αυτοκινήτου. Εκτός λοιπόν από τη σωστή επιλογή του παιδικού αυτοκίνητου, θα πρέπει να ελέγξουμε το πόσο εύκολα μπορεί να εγκατασταθεί αυτό στο αυτοκίνητο. Επιπλέον ο χώρος πίσω κάθισμα θα πρέπει να είναι ευρύχωρος για να μπορέσει το κάθισμα  να τοποθετηθεί ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Αποθηκευτικός χώρος
Ο αποθηκευτικός χώρος πρέπει να είναι αρκετός έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει παρκοκρέββατα, καρότσια και τα παιχνίδια του μικρού μας που δε θα μπορεί να αποχωριστεί.
Φυσικά όσο το παιδί μεγαλώνει τόσο μεγαλώνουν και οι απαιτήσεις του πορτ μπαγκαζ μιας και το καρότσι σιγά σιγά θα αντικατασταθεί από ποδήλατο κ.ο.κ.

& η\ τιμή αυτού.
Ο σωστός προυπολογισμός. Επιλέξτε ένα αυτοκίνητο που είναι κοντά στην τιμή που θέλετε αλλά και στην τιμή που θα μπορείτε να ανταπεξέλθετε. Μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψην σας και την ασφάλεια του αμαξιού. Όσο πιο καινούργιο είναι ένα αμάξι τόσο πιο μεγάλη και η ασφάλεια.

Κατανάλωση καυσίμου.
Ένας σημαντικός παράγοντας για την επιλογή του νέου μας αυτοκινήτου είναι και η κατανάλωση καυσίμου. Αυτό που πρέπει να ελέγξουμε είναι πόσα καίει το αυτοκίνητο μέσα στην πόλη και στον "αστικό κύκλο" όπως είναι γνωστό.
 
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας