Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-12-08 11:41:04 +0200 Ξεχωρίζουμε το οικολογικό χρώμα, αποκομίζουμε τα οφέλη. Δωμάτιο παιδικό με χρώμα οικολογικό!

Δωμάτιο παιδικό με χρώμα οικολογικό!

Δωμάτιο παιδικό με χρώμα οικολογικό! 470 900
Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσετε ένα δωμάτιο χωρίς τοξικές, καρκινογόνες ουσίες, χλωριωμένους υδρογονάνθρακες, αναθυμιάσεις, αλλά και κινδύνους για το περιβάλλον.

Το παιδικό δωμάτιο, ο χώρος που θα φιλοξενήσει το μικρό, ευαίσθητο παιδάκι μας, πρέπει να είναι προσαρμοσμένος στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές του. Το χρώμα στους τοίχους είναι βασικό. Φροντίζουμε να είναι οικολογικό, με συστατικά φυσικά, απαλλαγμένα από τοξικές ή άλλες επικίνδυνες ουσίες. 

Πώς θα ξεχωρίσω το οικολογικό από το συμβατικό χρώμα;
Βεβαιωθείτε ότι τα χρώματα που χρησιμοποιείτε για το παιδικό δωμάτιο, διαθέτουν στην ετικέτα ή στη συσκευασία το γνωστό "πράσινο λουλούδι" και τη σήμανση Ecolabel. Μάλιστα πρέπει συμπληρωματικά να φέρουν δίπλα στο σήμα και την εξής αναφορά: «Καλή απόδοση για εσωτερική χρήση, περιορισμένες επικίνδυνες ουσίες, χαμηλή περιεκτικότητα σε διαλύτες». 

Ποιό το όφελος από την χρήση οικολογικού χρώματος στο παιδικό δωμάτιο;
Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσετε ένα δωμάτιο χωρίς τοξικές, καρκινογόνες ουσίες, χλωριωμένους υδρογονάνθρακες, αναθυμιάσεις, αλλά και κινδύνους για το περιβάλλον. Και αυτό γιατί τα φυσικά χρώματα παράγονται από φυτικές πρώτες ύλες (ορυκτές ή φυτικές), φυτικές ρητίνες και φυτικά έλαια, λινέλαιο, φυτικά κεριά και μαστίχες, φυτικά αιθέρια έλαια και φυτικές χρωστικές. H γνωστή εταιρεία Χρωτέχ διαθέτει φυσικά χρώματα και έχει πάρει πιστοποίηση και για τις σκουρόχρωμες αποχρώσεις που παράγονται από το σύστημα ανάμιξης.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας