Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-02 14:09:41 +0200 Μετά την «Κοκκινοσκουφίτσα - με λίγα λόγια», που διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ από την Google, ήρθε η ώρα και για άλλα παραμύθια της λογοπαθολόγου και συγγραφέως Μαρίας Ρουσοχατζάκη να περάσουν στη νέα εποχή και να γίνουν και αυτά εφαρμογή (app) για κινητά και tablets, στην ελληνική αλλά και στην αγγλική γλώσσα. Κοκκινοσκουφίτσα - με λίγα λόγια

Κοκκινοσκουφίτσα - με λίγα λόγια

Κοκκινοσκουφίτσα - με λίγα λόγια 470 900
Μετά την  «Κοκκινοσκουφίτσα - με λίγα λόγια», που διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ από την Google, ήρθε η ώρα και για άλλα παραμύθια της λογοπαθολόγου και συγγραφέως Μαρίας Ρουσοχατζάκη να περάσουν στη νέα εποχή και να γίνουν και αυτά εφαρμογή (app) γι...

Οι εφαρμογές, βασισμένες στα παιδικά βιβλία της κ. Ρουσοχατζάκη, ο κόρακας και η αλεπού, τα τρία γουρουνάκια, η χιονάτη, ο λαγός και η χελώνα, όλα «με λίγα λόγια» κυκλοφορούν από  τις εκδόσεις ΛΟΓΟΣ - Μαρία Ρουσοχατζάκη και την SingletonApps.

Πρόκειται για εφαρμογές, που απευθύνονται σε παιδιά, 2-6 ετών,  και που βοηθούν στην προαγωγή του ορθού λόγου (προφορικού και γραπτού), χωρίς ωστόσο να ξεχνούν, ότι τα παιδιά έχουν ανάγκη να διασκεδάζουν!

Τα παραμύθια συνοδεύονται από οδηγίες για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, ώστε να χρησιμοποιηθούν κατάλληλα, με στόχο το παραμύθι να αφομοιωθεί καλύτερα, να αναπαραχθεί ως αναδιήγηση πληρέστερα και πάντα με ολοκληρωμένη πρόταση.
   
Για να κατεβάσετε το παραμυθάκι που επιθυμείτε, αρκεί να αναζητήσετε τον τίτλο του παραμυθιού στο εκάστοτε Αpp Store ή Play Store της συσκευής σας και,στη συνέχεια, αφού εντοπίσετε την εικόνα του βιβλίου, να πατήσετε το κουμπί «εγκατάσταση» που θα δείτε δίπλα στο εικονίδιο της εφαρμογής.

Και τότε, η εφαρμογή είναι έτοιμη να κατέβει!!!




 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας